Bir kişi için değil, 80 milyon için yürüdük

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Adalet Yürüyüşü’nün hafta sonu İstanbul Maltepe’de düzenlenen miting ile sona erdiğini kaydetti.Yürüyüşe eşi ve çocukları ile birlikte katıldığını söyleyen Demirkırkan yaptığı açıklamada, 'Genel Başkanımızın Ankara'dan başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü İstanbul'da tamamladık. Bu yürüyüş bir kişi için değil, 80 milyon için yapıldı.  Hak, hukuk ve adaletten yana olan milyonlarla Maltepe'de buluştuk. Adalet [&hellip]

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Adalet Yürüyüşü’nün hafta sonu İstanbul Maltepe’de düzenlenen miting ile sona erdiğini kaydetti.
Yürüyüşe eşi ve çocukları ile birlikte katıldığını söyleyen Demirkırkan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızın Ankara’dan başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü İstanbul’da tamamladık. Bu yürüyüş bir kişi için değil, 80 milyon için yapıldı.  Hak, hukuk ve adaletten yana olan milyonlarla Maltepe’de buluştuk. Adalet beklentisi olan her kesimin katkısıyla bir kartopundan kocaman çığa dönüşen kalabalıklarla birlikte bu yürüyüş ülkemiz için yeni bir dönemin müjdecisi olmuştur. 9 Temmuz sonrası Türkiye artık yeni bir Türkiyedir. İnsanlarımız artık daha da cesur, özgürlük ve adalet için daha da isteklidir. İlimizden de yoğun bir katılımın olduğunu büyük bir gururla söylemek istiyorum. Kendi imkanlarıyla, kendi araçlarıyla gidenlerin yanında ceplerinden katkı sağlayarak 8 otobüsle Maltepe’deki mitingimize katılan üyelerimize ve her siyasi görüşten adalet savaşçılarına da ayrıca teşekkür ederim” dedi.
ONBİNLERİ AŞAN
KALABALIKLAR EŞLİK ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran tarihinde Ankara Güvenpark’tan başlattığı 435 km’lik yürüyüşün 25 günde tamamlandığını belirten Demirkırkan, “Kılıçdaroğlu’na onbinleri aşan kalabalıkların eşlik ettiği, finalinde en az iki milyon kişinin miting alanına toplandığı yürüyüş dünyada en uzun yolun katedildiği, en uzun süreli barışçıl yürüyüş ünvanını aldı” ifadelerini kullandı.
BU YÜRÜYÜŞ BİZİM
İLK ADIMIMIZDIR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe Meydanında toplanan iki milyondan fazla kişiye yaptığı konuşmayı aktaran Demirkırkan, “15 Haziran 2017’de sabah saatlerinde Ankara Güvenpark’ta başlattığımız yürüyüşü Maltepe’de noktaladık. Ama kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır. Herkes şunu çok iyi bilsin, 9 Temmuz yeni bir adımdır, 9 Temmuz yeni bir iklimdir, 9 Temmuz yeni bir tarihtir, 9 Temmuz yeni bir doğuştur” dedi.
Demirkırkan Genel başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından 10 maddeden oluşan adalet çağrısında bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme