Bir kez daha tek yürek: TÜRKİYE GEÇİLMEZ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Zafer Meydanı’nda düzenlenen anma programında protokol üyeleri ve vatandaşlar tek yürek olup haykırdı: Türkiye geçilmez!   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Afyonkarahisar'da bir dizi etkinlikle kutlandı. Hain darbe girişiminin beşinci yıldönümünde Afyonkarahisarlılar Zafer Meydanı'nı doldurarak darbe girişiminde şehit olan 249 kahramanımızı dualarla, 2301 gazimizi ise [&hellip]

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Zafer Meydanı’nda düzenlenen anma programında protokol üyeleri ve vatandaşlar tek yürek olup haykırdı: Türkiye geçilmez!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Afyonkarahisar’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Hain darbe girişiminin beşinci yıldönümünde Afyonkarahisarlılar Zafer Meydanı’nı doldurarak darbe girişiminde şehit olan 249 kahramanımızı dualarla, 2301 gazimizi ise saygı ve şükranla andılar.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek programda yaptığı konuşmada, “Bin yıl önceki millet aynı millet, Afyonkarahisar kurtuluşun şehridir. Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi Afyonkarahisar 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde meydanlarda sokaklardaydı. Biz bu ülkede hiçbir zaman hainliğe izin vermeyeceğiz.” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Cenab-ı Allah bize öyle güzel bir vatan bahşetmişki dünyanın gözü üzerimizde, geçmişten bugüne emperyalist güçler bize rahat vermediler. Bir zamanlar ASALA terör örgütüyle, sağ-sol çatışmasıyla Alevi-Sunni, Türk-Kürt ayrımı ve PKK terör örgütünü başımıza musallat ettiler. Din kisvesi altında yetiştirdikleri hainleri cennet bahçeleri vaatleriyle üzerimize saldılar. Cenab-ı Allah bir daha bu hainlere fırsat vermesin.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme