• Haberler
  • Genel
  • Bir kent, hafızasını kaybetti… – Kocatepe Gazetesi

Bir kent, hafızasını kaybetti… – Kocatepe Gazetesi

İşadamları, 30 Aralık’ta geçirdiği kalp krizi neticesinde aramızdan ayrılan İbrahim Küçükkurt’un vefatını, www.afyonisadamlari.com için yorumladı. AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya’nın vefat ile ilgili yorumu dikkat çekti: 'Afyonkarahisar, hafızasını kaybetti.' Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan www.afyonisadamlari.com, duayen gazeteci İbrahim Küçükkurt’un vefatı dolayısıyla işadamlarının yaptığı yorumları kamuouyla paylaştı. İşadamlarının ortak kanısı, Küçükkurt’un vefatının büyük [&hellip]

Bir kent, hafızasını kaybetti...

İşadamları, 30 Aralık’ta geçirdiği kalp krizi neticesinde aramızdan ayrılan İbrahim Küçükkurt’un vefatını, www.afyonisadamlari.com için yorumladı. AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya’nın vefat ile ilgili yorumu dikkat çekti: “Afyonkarahisar, hafızasını kaybetti.”

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan www.afyonisadamlari.com, duayen gazeteci İbrahim Küçükkurt’un vefatı dolayısıyla işadamlarının yaptığı yorumları kamuouyla paylaştı. İşadamlarının ortak kanısı, Küçükkurt’un vefatının büyük bir kayıp olduğu yönünde. Dikkat çeken yorumlardan birisi de AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya’ya ait. İşte işadamları ve yorumları:
“İbrahim Küçükkurt İlimiz için bir değerdi. Ayaklı kütüphanemizi kaybettik dersem kesinlikle yanlış olmaz sanırım. Nur içinde yatsın, Küçükkurt ailesi ile İlimizin başı sağolsun.”
Mustafa Hancıoğlu / ATSO Meclis Başkanı
***
“Afyonkarahisar yeri doldurulamayacak büyük bir değerini kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan gani gani rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.”
Abdülkadir Konak / Afyonkarahisar ESOB Başkanı
***
“Afyonkarahisar mahalli basını bir duayenini kaybetmiştir. HÜRSİAD ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.
Ramazan Özçelik / HÜRSİAD Başkanı
***
“İbrahim Küçükkurt baba dostumuz olan bir büyüğümüzdü. Kendisi, İlimiz iş hayatı ve gazetecilik hayatına önemli değerler katmıştır. İlimiz büyük bir insanı bugün kaybetmiştir. Rahmet kendisiyle, sabır ailesi ile birlikte olsun.”
M.Emin Birliktir / Afyonkarahisar ESKKK Başkanı
***
“Afyonkarahisar canlı tarihini bugün toprağa vermiş olup, büyük bir değerini kaybetmiştir. Küçükkurt ailesine başsağlığı diliyor, merhuma Allah’tan rahmet diliyorum.”
Cengiz Üstün / Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı
***
“Bilgi küpü müthiş bir hafızaydı kendisi. İlimiz damar taşlarından birisini kaybetmiştir. Özerler Holding ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”
Mustafa Özer / Özerler Holding Yön. Krl. Üyesi
***
“Kendisini 25 senedir tanırdım. İlimiz sosyal hayatının ve basınının gelişimine büyük değerler kaydetmiş bir büyüğümüzdü kendisi. Sohbetini sevdiğim ender insanlardan birisini kaybetme üzüntüsü içerisindeyim. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.”
Adnan Demirel / İşadamı
***
“Kadim dostum olan bir büyüğümüzü kaybettik. Afyonkarahisar hafızasını kaybetti. Çok üzüntü ve keder içerisindeyim. Allah rahmetini esirgemesin üstünden. Ailesine sabırlar diliyorum.”
Kadir Altınkaya / AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı
***
“Çok sevdiğimiz bir abimiz değerli bir insandı. Kabri cennet ışıkları ile dolsun. Açıkgözoğlu ailesi olarak kendisine rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.”
Yılmaz Açıkgözoğlu / İşadamı
***
“Afyonkarahisarın büyük bir çınarı devrilmiştir. Duruşu, vizyonu, fikirleri ve İslâmi kurallara göre yaşamı ile örnek bir insan aramızdan ayrılmıştır. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine derin başsağlığı dileklerimi arz ederim.
Hakkı Sağbilge / İşadamı
***
“Eğitim ve sosyal hayatın gelişimine katkıda bulunan değerli bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.”
Mustafa Sarıdere / İşadamı
***
“Afyonkarahisar’ı hepimizin adına iyi bilen, kültürel yapımızı bizlere öğreten değerli bir hocaydı. Büyük bir kayıp. Mekanı cennet olsun. Ailesine başsağlığı diliyorum.”
Atilla Altınay / İşadamı
***
“Afyonkarahisar değerli bir büyüğünü kaybetmiştir. Yeri doldurulamayacak kadar derya bir insandı kendisi. Allah cennetiyle ödüllendirsin. Ailesine başsağlığı diliyorum.”
İsmail Arpacıoğlu / İşadamı
***
AKÜ: Üzüntümüz büyük
Afyon Kocatepe Üniversitesi, İbrahim Küçükkurt’un vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajında şöyle denildi:
“Afyonkarahisar’da, 46 yıldır yayın hayatını sürdüren Kocatepe Gazetesi’nin Kurucusu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, aynı zamanda ilimizde yükseköğretimin kurulmasında ve gelişmesinde çok yoğun mesai harcayarak yapmış olduğu katkılardan dolayı Üniversitemizden ‘Fahri Doktora Payesi’ bulunan, Gazeteci İbrahim Küçükkurt’un vefatından dolayı üzüntümüz büyüktür.
Üniversitemizin kuruluşundan bugüne yapmış olduğu katkıları asla unutulmayacak olan Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”

Bakmadan Geçme