Bir kavga, iki yaralı, iki anlatım

Özel Halk Otobüsü şoförleri ile minibüsçü esnafı arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay hakkında iki taraftan, iki farklı bilgi aktarıldı Dün saat 10.00 sıralarında Şuhut yolu, Fakülte mevkiinde Özel Halk Otobüsü'nde çalışan Gencar P. ile Özdilek Minibüs Durağı'nda çalışan İbrahim A. arasında belirlenemeyen bir sebepten kavga çıktı. Özdilek Minibüs Durağı'nın 150 metre ilerisinde yaşanan [&hellip]

Bir kavga, iki yaralı, iki anlatım

Özel Halk Otobüsü şoförleri ile minibüsçü esnafı arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay hakkında iki taraftan, iki farklı bilgi aktarıldı

Dün saat 10.00 sıralarında Şuhut yolu, Fakülte mevkiinde Özel Halk Otobüsü’nde çalışan Gencar P. ile Özdilek Minibüs Durağı’nda çalışan İbrahim A. arasında belirlenemeyen bir sebepten kavga çıktı. Özdilek Minibüs Durağı’nın 150 metre ilerisinde yaşanan kavgada iki şoför de yaralandı. Kavganın ardından Özel Halk Otobüsü yetkilileri olay yerine geldi. Polis, taraflar arasında çıkması muhtemel ikinci kavgayı önledi. Çevik Kuvvet ve diğer ekipler, yoğun güvenlik tedbiri aldı.
HALK OTOBÜSÜ, MİNİBÜSÜ SUÇLUYOR
Kavganın neden çıktığı ile ilgili iki taraftan da farklı bilgiler geldi. Özel Halk Otobüsü firması yetkilileri, şoförlerinin bıçaklandığını, mağdur olduklarını savundu. Polisin yeterli güvenliği sağlamadığından yakınan Özel Halk Otobüsü şoförleri, mağduriyetlerini anlatmak için Anıtpark önünde buluştu; ancak Emniyet görevlilerinin uyarıları üzerine basın açıklamasından vazgeçildi.
MİNİBÜS, HALK OTOBÜSÜNÜ SUÇLUYOR
Minibüs hattı çalışanları ise minibüs şoförünün Özel Halk Otobüsü şoförü tarafından bıçaklandığını ileri sürdü. Otobüs şoförünün, minibüsün yanında durup tehdit ettiğini; ardından da bıçaklığını söyleyen çalışanlar, bunun üzerine minibüsün de otobüsün yolunu kestiğini iddia etti. Çalışanlar, Özel Halk Otobüsü şoförünün de kaçarken yaralandığını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme