Bir kampanya, iki yardım – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü, Kars’ın Akkaya ilçesine bağlı Karahan Köyü’ndeki ilkokul için kitap kampanyası başlatacak. Kulüp üyeleri, okulun ihtiyacından fazla gelen kitap ve ansiklopediyi 5 Eylül’de mühimmat deposunda meydana gelen patlamada zarar gören Ataköy İlkokulu’na bağışlayacak Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü, yeni akademik yılla birlikte faaliyete tekrar başladı. AKÜ Kitap Kulübü’nün ilk faaliyeti, bir [&hellip]

Bir kampanya, iki yardım

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü, Kars’ın Akkaya ilçesine bağlı Karahan Köyü’ndeki ilkokul için kitap kampanyası başlatacak. Kulüp üyeleri, okulun ihtiyacından fazla gelen kitap ve ansiklopediyi 5 Eylül’de mühimmat deposunda meydana gelen patlamada zarar gören Ataköy İlkokulu’na bağışlayacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü, yeni akademik yılla birlikte faaliyete tekrar başladı. AKÜ Kitap Kulübü’nün ilk faaliyeti, bir yardım kampanyası olacak. 1-15 Ekim arasında Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde belirlenen noktalarda kitap toplayacak olan Kulüp üyeleri, toplanan kitapları Kars’ın Akkaya ilçesine bağlı Karahan Köyü’ndeki ilkokula gönderecek.
KİTAPLAR KARS’A GİDECEK
AKÜ Kitap Kulübü Başkanı ve Ekşi Sözlük yazarı olan Kahraman Özkul, “Okulun hocası bana Ekşi Sözlük’ten ulaştı. 75 kişilik mevcudu olan, Ermenistan sınırına 15 kilometre mesafede Akkaya ilçesinin Karahan Köyü’ndeki ilkokulda kitap ihtiyacının olduğunu söyledi” dedi.
Özkul, bilgiyi aldıktan sonra Kulüp’teki arkadaşlarıyla konuşarak kitap kampanyası başlatma kararı aldıklarını söyleyerek “Toplayacağımız kırtasiye araç, gereç gerekli materyalleri okula göndereceğiz.
Gönderme konusunda yardım edebilecek bir kargo şirketine ihtiyacımız var” diye konuştu.
AFYON DA UNUTULMADI
Bu kampanyanın Afyonkarahisar’la ilgili bir bölümünün de olacağını kaydeden Özkul, “İhtiyaçtan fazla gelecek olan kitap, dergi, ansiklopedi, öykü, roman gibi yardımları, 5 Eylül’de muhimmat deposunda meydana gelen patlamada zarar gören Ataköy İlkokulu kütüphanesine bağışlayacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme