Bir günde dört farklı faaliyet

İlk olarak Gençlik Merkezi Bağlama Eğitmeni ve ekibi Ömer Yarşi, gençlik liderleri, gönüllü gençleri Afyonkarahisar'ın en güzel beldelerinden biri olan Taşoluk'da Belediye Başkanı Murat Öner’in davetlisi olarak yöre halkı ile birlikte Hıdırellez Bayramını kutladı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nin değerli eğitmeni, Bağlama Hocası Ömer Yarşi ve öğrencilerinin katkılarıyla güzel bir konser verildi ve akabinde piknik yapıldı. Faaliyet [&hellip]

İlk olarak Gençlik Merkezi Bağlama Eğitmeni ve ekibi Ömer Yarşi, gençlik liderleri, gönüllü gençleri Afyonkarahisar’ın en güzel beldelerinden biri olan Taşoluk’da Belediye Başkanı Murat Öner’in davetlisi olarak yöre halkı ile birlikte Hıdırellez Bayramını kutladı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nin değerli eğitmeni, Bağlama Hocası Ömer Yarşi ve öğrencilerinin katkılarıyla güzel bir konser verildi ve akabinde piknik yapıldı. Faaliyet esnasında katılımcılara Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile ilgili bilgiler verildi.
İkinci olarak Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak UDEF kapsamında Akarçay’da düzenlenen 10. Uluslararası Öğrenci Buluşması’nda stant açarak “Rengimiz Türkiye, Hazırız Geleceğe” sloganıyla renklerle, dillerle, kültürlerle biz bir oldu, biz kardeş oldu.
Üçüncü faaliyette ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Bahar Bayramı ve Uçurtma şenliğine Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençlerle katıldı. Yağmur nedeniyle iptal edilen programa gençlik merkezi lider ve üyeleri birlikte gitti. Oldukça eğlenceli geçen faaliyetle gençler keyif dolu anlar geçirdi ve oldukça memnun kaldı.
Afyonkarahisar Gençlik Merkezi son olarak kendi binasında tüm gün gençlere hizmet verdi. Gençlik Merkezi binasında gün içinde 08.00-21.00 saatleri arasında İşaret Dili Eğitimi, Gitar Eğitimi, Keman Eğitimi, Resim Eğitimi, Ebru ve Hat Eğitimi, Kur’an-ı Kerim Eğitimleri, Drama Eğitimi, Bilgisayar Eğitimleri, İngilizce Eğitimi, Ney Eğitimi, Bağlama, Osmanlıca olmak üzere gençlere çeşitli eğitimler verilmeye devam edildi. 

Bakmadan Geçme