Bir fırsat daha kaçtı – Kocatepe Gazetesi

Kendi evinde Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Sandıklıspor öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, kendi evinde Van Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. İlk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak için verdiği mücadelede bir fırsatı daha tepen Sandıklıspor ilk golü Mehmet Yaman'la buldu. 1-0'lık skorla öne [&hellip]

Bir fırsat daha kaçtı

Kendi evinde Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Sandıklıspor öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, kendi evinde Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. İlk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak için verdiği mücadelede bir fırsatı daha tepen Sandıklıspor ilk golü Mehmet Yaman’la buldu. 1-0’lık skorla öne geçmesine rağmen elde ettiği avantajı koruyamadı ve kalesinde bir gol gördü.
MAÇTAN DAKİKALAR
Maçın ilk yarısında oyuna hızlı başlayan ev sahibi ekip yaptığı ataklarda bir türlü golü bulamadı. Konuk ekibin geliştirdiği ataklarda da gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0’la tamamlandı. İkinci yarıda çıkan kırmızı kartlar oyunu olumsuz yönde etkilerken Sandıklıspor’dan Emrah Cülen, Van’dan da Emrah Tacir çift sarı Serkan ve Anıl oyundan ihraç edildi.
61. dakikada gelişen Sandıklıspor atağında sol çaprazdan penaltı noktasına yapılan ortaya Mehmet Yaman iyi yükselerek vurdu. Bu vuruşuyla kaleciyi mağlup eden Mehmet karşılaşmanın da ilk golünü attı. 1-0
76. dakikada eşitliği sağlamak yüklenen Van BŞB’de defansın arkasına atılan pasta Anıl sert şutunu ağlarla buluşturdu. 1-1
82. dakikada gelişen atakta maçın orta hakemi Tolga Güldibi Vanlı Emrah’a kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı.
85. dakikada Sandıklıspor’un atağında Vanlı Serkan (kaleci) ceza alanı içinde rakibine yaptığı sert müdahale kırmızı kartla oyun dışında kalırken Sandıklıspor penaltı kazandı. Topun Mehmet Atik penaltı vuruşunu gole çeviremedi.
90. dakikada Vanlı Anıl rakibine yaptığı sert hareketten dolayı çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca Sandıklıspor ve Van Büyükşehir Belediyespor 1-1’lik skorla berabere kaldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi **, Ali Karaoğlu**, Mehmet Zeki Uzar **
SANDIKLISPOR: Alptekin Teytey **, Barış **, Emrah Dursun** (Polat Dk. 90 ?), Soner**, Mehmet Bağlı **, Celal** (Ömer Dk. 60 *), Emrah Cülen **, Mehmet Yaman **, Ahmet **, Mehmet Atik **, Halil Ünsal ** (Emir Can Dk. 75 *)
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Serkan **, Furkan**, Medeni **, Emrah Tacir **, Sercan **, Osman **, Murat ** (Muhammed Dk. 85 *), Semih **, İrfan Haluk ** (Ali Dk. 65 *), Halil İbrahim **, Baran ** (Anıl Dk. 52 **)
GOLLER: Mehmet Yaman (Dk. 61) (Sandıklıspor), Anıl (Dk. 76) (Van Büyükşehir Belediyespor)
KIRMIZI KARTLAR: Emrah Tacir (Dk. 82), Serkan (Dk. 85), Anıl (Dk. 90) (Van Büyükşehir Belediyespor)
SARI KARTLAR: Emir Can, Soner (Sandıklıspor), Furkan, Sercan (Van Büyükşehir Belediyespor)

Bakmadan Geçme