Bir defter bir ülkeyi kurtarabilir

MHP teşkilatları tarafından alt ve üst sınırı olmayan “Bir Defterde Sen Al” kampanyası başlatıldı. Teşkilatlar adına konuşan İl Başkanı Aziz Aslan bir defterin bir ülkeyi kurtarabileceğine vurgu yaptı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı hafta sonu partide düzenledikleri basın toplantısında “Bir Defterde Sen Al” kampanyası başlattıklarını açıkladılar. [&hellip]

Bir defter bir ülkeyi kurtarabilir

MHP teşkilatları tarafından alt ve üst sınırı olmayan “Bir Defterde Sen Al” kampanyası başlatıldı. Teşkilatlar adına konuşan İl Başkanı Aziz Aslan bir defterin bir ülkeyi kurtarabileceğine vurgu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı hafta sonu partide düzenledikleri basın toplantısında “Bir Defterde Sen Al” kampanyası başlattıklarını açıkladılar. Açıklamayı teşkilat adına İl Başkanı Aziz Aslan yaptı. Toplantıda İl, Merkez İlçe teşkilat mensuplarıda hazır bulundular.
MASUM ÇOCUKLARIN
SUÇU NE?
İl Başkanı Aziz Aslan, MHP teşkilatları olarak göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları faaliyetlerle vatandaşlarla tam bir kaynaşma içerisinde olduklarını, onların iyi ve zor günlerinde hep yanlarında olarak siyasi görüş ayrımı yapmaksızın görevlerini ifa etmeye çalıştıkları mesajını verdi. Aktif siyasette görev başındaki insanlar olarak sıfatları her ne olursa olsun memleketin kalkınması için ağır bir vebal içerisinde olduklarını söyleyen Aslan; “Bu düşünceden hareketle, bilindiği gibi bugün İlköğretim Haftası başlamaktadır. Öncelikle eğitim ve öğretim yılı milletimize, hemşerilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz. Malum olduğu üzere okulların açıldığı günlerde ailelerimizin yoğun alışveriş zorluğu ortadadır. Biliyoruz ki, birçok aile çocuklarının okul masraflarını, forma ve elbise masraflarını karşılamakta zorlanmaktadır. Hatta ekonomik sıkıntılardan dolayı çocuklarını okula göndermeyi düşünmeyen aileler vardır. Bu durumda o masum çocukların suçu nedir? İşte bizler de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek amacıyla ‘Bir Defterde de Sen Al.’ sloganıyla bu kampanyayı başlatma kararı aldık.” dedi.
VİCDANİ HAYIR VE GÖNÜL İŞİ
Peygamberimiz (SAV), ‘Ya öğreten ol, ya öğrenen ol, ya dinleyen ol, ya da bunları seven ol. Sakın beşincisi olma.’ buyurduğunu hatırlatan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, çocukların hepimizin olduğunu, yarının büyüğü çocukların geleceğimiz olduklarının altını çizdi.
“Gelin hep beraber geleceğimize sahip çıkalım. Geleceğimizi karartmayalım. Çocuklarımız okusun, geleceğimiz aydın olsun.” diyen Aslan şöyle konuştu: “Değerli sağduyulu kardeşlerim; Bir defter deyip geçmeyin. ‘Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı ve bir komutanda bir orduyu kurtarır.’ sözünün gereği olarak bir defter de günümüzde bu yolla bir ülkeyi kurtarabilir. Buradan işadamlarımıza, esnaflarımıza, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize, memur, işçi, sıfatı, görevi, siyasi düşüncesi ne olursa herkese sesleniyoruz; Yarınlarımızı bir defter ile aydınlatabiliriz. İnsani ve vicdani olarak bu iş hayır ve gönül işidir. Kampanyamızda alt ve üst sınır yoktur. Bir defterde, bin defterde kampanyaya katkı sağlayacaktır. İsteyen her vatandaşımız makbuz ve belge karşılığı nakit veya tutanakla ayni olarak defter göndermek suretiyle kampanyamıza katılabilir. Şimdiden ilgi gösteren herkese teşekkür eder, bu kampanyanın başarılı ve hayırlı olmasını dileriz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme