Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir aylık maaş kesintisine ben de katkı veririm”

SP Merkez İlçe Başkan

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, KKTC’de korona virüs nedeniyle alınan ekonomik önlemler kapsamında Başbakan ve Milletvekillerinin maaşlarından yüzde 56 kesinti yapıldığını belirtti. Akpınar, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milletvekillerinin maaşlarından yapılacak kesintiyle bir fon oluşturulursa bende bir aylık maaşımı vermeye hazırım” dedi

Saadet Partisi (SP) Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, Türkiye genelinde corona virüsü nedeni ile alınan tedbirler kapsamında haftalık gündemi değerlendirdikleri basın toplantısı düzenleme erine değerlendirmeyi yazılı açıklama ile yapacaklarını kaydetti.

“MÜCADELE İÇİN BİRLİK ŞART”

Türkiye’nin ve dünyanın kritik bir süreçten geçtiğini dile getiren Akpınar, “Corona virüs salgınına karşı önemli bir mücadele verilmektedir. Öncelikle bu mücadelede hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyor; tedavileri süren vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz. Bu mücadelede fedakârca görev yapan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bütün kamu çalışanlarımıza yürekten şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreç bize, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak birlikte hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmıştır. İnanıyoruz ki; bu zor dönemi hep birlikte aşacak, bu mücadeleyi de hep birlikte başaracağız.” dedi.

“KENDİ OHALİNİZİ İLAN EDİN DEMEK PROBLEMLERİ ÇÖZMÜYOR”

“Devir; derdi bölüşerek azaltma, geliri bölüşerek çoğaltma devridir.” diyen Akpınar, “Bu süreçte gelir düzeylerine bakılmaksızın ivedi şekilde sağlık, kira ve beslenme harcamaları için 83 milyon insanımıza bin TL nakdi yardım yapılmalıdır. Milyonlarca vatandaşımız için ne hayat evde kalınca devam edilebilecek kadar kolay ne de evler dışarı çıkmadan yaşama fırsatı sunacak kadar yeterlidir. Bu gerçekler göz ardı edilerek sadece sosyal medya kampanyalarıyla salgınla mücadele etmek mümkün değildir. Koronavirüs salgını karşısında bütün vatandaşları tedbirli, duyarlı olmalıyız. Kendi ihtiyacını karşılayamayacak durumda olan vatandaşlara ve yaşlılara da her zamankinden çok daha fazla destek olunması gerekir. Böylesi kritik süreçlerde devletin, vatandaşlarının süreci en az zararla atlatmasını temin etmekle yükümlüdür, Vatandaşlarımıza ‘Evde kalın, kendi OHAL’inizi ilan edin’ demek ne yazık ki problemleri ortadan kaldırmıyor.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti