“Bir ablanız, bir anneniz olacağım”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, milletvekili seçilmesi hâlinde vatandaşın ablası, annesi gibi hareket edeceğini söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, bir kafede yaptığı basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Kuzu, “Sizlere burada bir siyasetçiden çok bir abla bir anne, bir bacınız edasıyla sesleneceğim. Gerçi hepiniz beni yakından tanıyorsunuz, hepinizle [&hellip]

"Bir ablanız, bir anneniz olacağım"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, milletvekili seçilmesi
hâlinde vatandaşın ablası, annesi gibi hareket edeceğini söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, bir kafede yaptığı basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Kuzu, “Sizlere burada bir siyasetçiden çok bir abla bir anne, bir bacınız edasıyla sesleneceğim. Gerçi hepiniz beni yakından tanıyorsunuz, hepinizle az çok muhabbetim olmuştur. İçi dışı bir olan bir kişi olarak, dün neysek, bugün oyuz ve yarında değişmeye hiç niyetimiz yok” dedi.
MUHALİFLER DE DESTEKLEYECEK
Canser Kuzu, “Bundan sonra siyasette Afyonkarahisar’ı tanıyan bir birey olarak ben de varım. Şehrime, Ülkeme hizmet için bu yola çıktım. Arkamda kadınlar var, arkamda Afyon var. Sosyal demokrat arkadaşlarım, milliyetçi arkadaşlarım ve tabi ki AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarım, hepsi bu yolda bana destekçiler. Afyon’da farklı görüşlerden nasıl oy alınır benim adaylığımla herkes bunu görecek. Muhalefet partilerinin bir çok mensubunu da yanıma alacağımı yakın zamanda göreceksiniz. Ben anne milletvekili olma gayesiyle yola çıktım. Kadınların her türlü meselesi beni ilgilendirir. Afyon’da kimsesiz kadınlar, kimsesiz çocuklar, kadınların istihdam sorunları, çalışan kadınların sorunları, şiddet gören kadınların sorunları, tüm bunları Meclis’te dile getirecek ve çözümlerini teker teker takip edeceğim” ifadelerini kullandı.
MEMLEKETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI
Kuzu, şöyle devam etti:
“Kadınların yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz. Mutlu Kadın Huzurlu Yuva sloganıyla yola çıkıyoruz. Şimdiye kadar yapılan hükümetlerimizin sosyal politikalarını daha kapsamlı hale getirmek için çalışacağız. Son dönemde artan boşanmaların önüne geçmek için ne gibi stratejiler geliştirmek gerekir, aileleri mutlu etmenin yollarını aramamız gerekiyor. Toplumun temeli ailedir, aile yapısını korumak için elimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor. Bu hamlelerle sosyal devlet anlayışını zirveye taşıyacağız. Afyonlu bir vatandaş olarak her sokağını karış karış bildiğim, sorunlarının farkında olduğum ve çözüm önerilerim olan memleketime hizmet için taşın altına elimi koydum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme