• Haberler
  • Genel
  • Bingöl’de başlayan dostluk – Kocatepe Gazetesi

Bingöl’de başlayan dostluk – Kocatepe Gazetesi

Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Güray Alpar, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Alpar ve Balkanlıoğlu’nun Bingöl’de de mesai yaptıkları belirtildi Ağustos ayında toplanan Yüksek Askeri Şura kararlarıyla Konya Jandarma Bölge Komutanlığı görevine getirilen Tuğgeneral Güray Alpar, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Hükümet Konağı önünde Vali Balkanlıoğlu tarafından karşılanan Tuğg. Güray Alpar, Valilik [&hellip]

Bingöl'de başlayan dostluk

Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Güray Alpar, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Alpar ve Balkanlıoğlu’nun Bingöl’de de mesai yaptıkları belirtildi

Ağustos ayında toplanan Yüksek Askeri Şura kararlarıyla Konya Jandarma Bölge Komutanlığı görevine getirilen Tuğgeneral Güray Alpar, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaret öncesinde Hükümet Konağı önünde Vali Balkanlıoğlu tarafından karşılanan Tuğg. Güray Alpar, Valilik Şeref defterini imzaladı. Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tuğgeneral Güray Alpar, Konya Jandarma Bölge Komutanı görevine getirilince Afyonkarahisar da sorumluluk alanı içerisine girmektedir. Bölge içerisinde Jandarma’nın sevk ve idaresi, işleyişi, personel kadro durumu, ihtiyaçlar ile istekleri görmek ve denetlemek durumunda olduğu için ilimize gelen Alpar’ın bize nezaket ziyaretinde bulunmaları bizi çok mutlu etti. Daha önce de kendisiyle Bingöl’de de çalıştık. Bingöl’de Jandarma Komutanı idi. Terfi etmesi ve şimdiki göreve getirilmesi bizleri ziyadesi ile sevindirdi. Tabii inşallah kendisini daha yüksek makamlarda da görmek isteriz. Bu anlam da kendisine hayatı boyunca başarılar diliyorum” dedi.
Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Alpar da, nazik karşılamalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Alpar, ”Sayın Valimiz bize çalışmalarımızda her zaman yol göstermiştir. Afyonkarahisar Jandarması’na her türlü desteği verdiğini de biliyoruz. Afyonkarahisar Jandarması’nın başarısında da kendisinin payı çok büyüktür” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme