Bin Emekli Frig'i Keşfediyor

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile emekliler için düzenlenen Frig Vadisi Cumhuriyet Turu'nun ilk etabı başladı.

Toplam bin kişinin katılacağı gezinin ilk grubunda 200 emekli, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız’ın katılımıyla düzenlenen törenle Belediye önünden uğurlandı.

Bin Emekli Frig'i Keşfediyor

“EMEKLİLER BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDEN UĞURLANDI”

Emeklilere özel olarak düzenlenen “Frig Vadisi Cumhuriyet Turu” bugün başladı. Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Grubu’nun düzenlediği ve toplamda bin emeklinin katılacağı gezinin ilk etabında, 200 kişilik ekip geziye çıktı. Tura katılan emekliler, belediye binası önünden uğurlandı. Tura katılan emeklilere seslenen Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın selamlarını iletti.

Bin Emekli Frig'i Keşfediyor

Bir şehirde insanlar mutluysa şehri yönetmek daha zevkli, daha kolaydır diyen Yıldız, “Belediye Başkanımızın genel bakış açısına göre, bir şehirde insanlar mutluysa şehri yönetmek daha zevkli, daha kolaydır. Bizler de başkanımızı temsil ettiğimiz durumlarda, şehrimizde yaşayan her bireyin mutluluğu için çalışmakla yükümlüyüz. Bu bizim görevimiz. Bugün, emeklilerimiz için düzenlediğimiz bu gezi de, hem Afyonkarahisar’ımızın güzelliklerini daha yakından görmeleri hem de sosyalleşmeleri adına önemli bir etkinlik.” dedi.

Bin Emekli Frig'i Keşfediyor

“İLK 200 KİŞİLİK GRUP YOLA ÇIKTI”

Frig Vadisi Cumhuriyet Turuna belediye personelinin de eşlik edeceğini belirten Yıldız, hava koşullarının uygun olduğunu ve gezinin farklı mevsimsel durumlara göre organize edileceğini söyledi. İlk 200 kişilik grubun yola çıktığını belirten Yıldız, “Frig Vadisi gibi çok yakınımızda bulunan bu doğal güzelliği belki daha önce görmemiş olanlar vardır. Bu tür etkinlikler, birbirimizi tanıma ve sosyalleşme adına oldukça kıymetlidir. Bu anlamda, bu düşünceyi hayata geçiren Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum. Kasım ayının ilk haftasına kadar sürecek turlarda toplam 1000 kişi Frig Vadisi’ni ziyaret edecek.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme