Bin adet fidan toprakla buluştu

İscehisar İlçesi Tepecik Mahallesi Tekederesi Mevkiinde düzenlenen etkinliğe İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Belediye Birim Müdürleri, Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Bursa Bölge Müdürü Neriman Vardar ile birim müdürleri, Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.Etkinlik hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mustafa Çibik, 'Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Bursa Bölge Müdürlüğü ile ortak olarak böyle bir [&hellip]

İscehisar İlçesi Tepecik Mahallesi Tekederesi Mevkiinde düzenlenen etkinliğe İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Belediye Birim Müdürleri, Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Bursa Bölge Müdürü Neriman Vardar ile birim müdürleri, Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Etkinlik hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Çevre Koruma Ekoloji Bilimleri Bursa Bölge Müdürlüğü ile ortak olarak böyle bir proje gerçekleştirdik. Hem ilçemizi yeşillendirerek güzelleştirilmek adına hem de öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Yaklaşık 25.000 m2 alana 1000 adet fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Allah’ın izni ile zamanla bu bölgeler yeşil alana dönüşecek” dedi.

Bakmadan Geçme