“Bin 300 ailenin yemeğine et kattık”

Hasene Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar'da ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya devam ediyor. Kurban Bayramı dolayısıyla ilimizde yapılan çalışmalarda Hasene Derneği 1.300 aileye et dağıtımı gerçekleştirdi.Konuyla ilgiliolarak bir basın açıklaması yapan Hasene Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal “Kurban Bayramı kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarda Afyonkarahisar Merkez ve ilçeleri dahilin de bin 300 aileye et dağıtımı yaptık” dedi.Hayırsever vatandaşlar [&hellip]

Hasene Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar’da ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya devam ediyor. Kurban Bayramı dolayısıyla ilimizde yapılan çalışmalarda Hasene Derneği 1.300 aileye et dağıtımı gerçekleştirdi.
Konuyla ilgiliolarak bir basın açıklaması yapan Hasene Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal; “Kurban Bayramı kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarda Afyonkarahisar Merkez ve ilçeleri dahilin de bin 300 aileye et dağıtımı yaptık” dedi.
Hayırsever vatandaşlar tarafından Hasene Yardımlaşma Derneği’ne yapılan bağışların Balkanlar-Orta Asya ve Afrika dahilinde 100 ülkede dağıtımının yapıldığına değinen Himmet Uysal Türkiye genelinde de ekipler halinde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak sofralarına bir nebze katkıda bulunduklarını vurguladı.
Dernek gönüllüleri olarak teslim edilen emanetleri gerçek manada ihtiyaç sahiplerine ulaştırma azminde olduklarına değinen Uysal; “Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı çalışmalarında yaklaşık olarak 1.200 aileye ulaştık. Bu yıl bu sayı yükselmiş durumda. Kesimhanelerimizde sıhhi kurallar dahilin de kesilen Kurbanlarımız, parçalanarak poşetlenip dağıtımı yapılmaktadır. Yıl boyunca olumsuz şartlarda yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına, Ramazan çalışmalarında Gıda, Kurban Bayramı çalışmalarında et ve yıl boyunca giyim eşyası yardımlarıyla destek olmaya çalışıyoruz. Derneğimize yardım yapan vatandaşlarımız çok mühim bir hayr’a vesile oluyor. Hayırseverlerimiz manalı bir ibadet yapmaktadır. Mazlum ve mahsun ihtiyaçlarımızın sofrasında bir lokma ekmeğim olsun gayesi ile yardım yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme