• Haberler
  • Genel
  • BİLSEM’den “özel” sunum – Kocatepe Gazetesi

BİLSEM’den “özel” sunum – Kocatepe Gazetesi

Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Demirhüyük ve sınıf öğretmeni İdris Özek, üstün yenetekli öğrenciler hakkında seminer verdi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Dairesi Başkanlığınca görevlendirilen uzmanlarca, merkez ve bağlı köy- kasaba okullarında görev yapan Sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine üstün yetenekli öğrenciler konusunda Farkındalık [&hellip]

BİLSEM'den "özel" sunum

Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Demirhüyük ve sınıf öğretmeni İdris Özek, üstün yenetekli öğrenciler hakkında seminer verdi

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Dairesi Başkanlığınca görevlendirilen uzmanlarca, merkez ve bağlı köy- kasaba okullarında görev yapan Sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine üstün yetenekli öğrenciler konusunda Farkındalık Eğitim Semineri düzenlendi.
Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonu’ndaki seminerin sunumlarını Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Demirhüyük ve sınıf öğretmeni İdris Özek gerçekleştirdi.
Demirhüyük; zeka kavramı, üstün yetenekli çocukların eğitiminde dünya modelleri, destek eğitim sınıfları ve Enderun konusunda sunum yaptı. İdris Özek de; üstün yetenekli çocukların özellikleri, eğitim program uygulamaları ve sınıflarda etkinlik yöntemleri, etkinlik örnekleriyle ilgili sunum gerçekleştirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme