Bilkay da gözaltında – Kocatepe Gazetesi

Ali Bilkay’ın İzmir’den önce görev yaptığı Sakarya’da, usulsüz dinlemelerde bulunduğu gerekçesiyle açılan soruşturmadan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. Bilkay Sakarya’dan önce Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Bilkay’dan sonra ilimizde müdürlük yapan Mustafa Uçkan da geçtiğimiz günlerde Ankara’da tutuklanmıştı.Kamuoyunda ‘askeri casusluk’ olarak bilinen Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası’nda usulsüzler yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan İzmir eski Emniyet [&hellip]

Ali Bilkay’ın İzmir’den önce görev yaptığı Sakarya’da, usulsüz dinlemelerde bulunduğu gerekçesiyle açılan soruşturmadan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. Bilkay Sakarya’dan önce Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Bilkay’dan sonra ilimizde müdürlük yapan Mustafa Uçkan da geçtiğimiz günlerde Ankara’da tutuklanmıştı.
Kamuoyunda ‘askeri casusluk’ olarak bilinen Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası’nda usulsüzler yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan İzmir eski Emniyet Müdürü Ali Bilkay, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Dün de, Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası’nda kumpas kurdukları gerekçesiyle yargılandığı davada ifade veren Ali Bilkay, gece Güzelbahçe’deki evinden gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme