• Haberler
  • Genel
  • Bilişim teknolojilerinde nasıl bir gelecek var?

Bilişim teknolojilerinde nasıl bir gelecek var?

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilişim Topluluğu, 'Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği ve Kariyer Geleceği” başlıklı bir panel düzenledi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilişim Topluluğu AKÜ Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans salonunda 'Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği ve Kariyer Geleceği' konulu panel düzenledi.Etkinlik, Bilişim Topluluğu Başkanı Muhammet Akbuğa ile AKÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri (BÖTE) Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. [&hellip]

Bilişim teknolojilerinde nasıl bir gelecek var?

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilişim Topluluğu, “Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği ve Kariyer Geleceği” başlıklı bir panel düzenledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilişim Topluluğu AKÜ Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans salonunda “Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği ve Kariyer Geleceği“ konulu panel düzenledi.
Etkinlik, Bilişim Topluluğu Başkanı Muhammet Akbuğa ile AKÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri (BÖTE) Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman’ın konuşmalarıyla başladı. Akbuğa konuşmasında bölüm öğrencilerinin bilişim teknolojileri öğretmenliği yanında farklı kariyer fırsatlarının da olduğuna vurgu yaptı.
Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman’ın başkanlığında gerçekleşen etkinliğin 1. oturumunda “Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve BÖTE Bölümü” ile “BÖTE Müfredatı” konuları tartışıldı.Araştırma Görevlisi Ahmet Murat Uzun’un başkanlığında gerçekleşen 2. oturumda “Bir BÖTE Öğrencisinin Kendini Geliştirebileceği Alanlar” ile “Farabi, Erasmus+ ve Mevlana” değişim programları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme