Bilginin sorumluluğu konulu konferans düzenlendi

Değerler Hareketi Projesi kapsamında 'Bilginin Sorumluluğu' başlıklı konferans programı düzenlendi   'Bilginin Sorumluluğu' adlı konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Abdullah Kaya, AKÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emin Uz, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve okullarda bulunan DEHA gönüllüsü öğretmenler katıldılar. Konferans programı Kamil Miras Anadolu Lisesinin [&hellip]

Değerler Hareketi Projesi kapsamında “Bilginin Sorumluluğu” başlıklı konferans programı düzenlendi

“Bilginin Sorumluluğu” adlı konferansa; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Abdullah Kaya, AKÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emin Uz, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve okullarda bulunan DEHA gönüllüsü öğretmenler katıldılar.
Konferans programı Kamil Miras Anadolu Lisesinin Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “On yıla yakın bir süredir ilimizde yürüttüğümüz ‘Değerler Hareketi’ projemize değerli öğretmenlerimizin desteğiyle bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz. Amacımız geleceğimizin en büyük teminatı olan yavrularımıza, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirme yolunda ülkemize katkı sağlamaktır.”
>> Mustafa ERTÜK’ün Haberi

Bakmadan Geçme