Bilginer İle Jolie Aynı Filmde!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Maria filminde Angelina Jolie'nin rol arkadaşı oldu. Setten kareler gelmeye başladı.

Oscar yarışında güçlü bir aday olarak görülen "Maria" filmi, Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'yi aynı yapımda buluşturarak merakla bekleniyor. Yunan asıllı ünlü soprano Maria Callas'ın yaşamını konu alan bu biyografik yapımda Angelina Jolie, Callas karakterine hayat verirken, Haluk Bilginer ise Yunanlı armatör Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Film, Callas’ın 1970’lerde Paris'teki yalnızlık dolu yaşamına odaklanıyor.

27 Ekim'de ABD'de vizyona girecek olan "Maria," 11 Aralık'ta dijital platformlarda yayınlanacak. Filmden yeni yayınlanan kareler sosyal medyada geniş yankı bulurken, özellikle Bilginer'in sahneleri büyük ilgi topladı. Şarkı sahnelerinde Jolie’nin kendi sesi ile Maria Callas’ın özgün kayıtları bir araya getirilerek özel bir etki yaratıldı.

AwardsWatch eleştirmeni Sophia Ciminello, Jolie’nin performansını “Jolie, Maria Callas rolünde kendini aşarak büyüleyici bir performans sergiliyor” sözleriyle değerlendirdi. Next Best Picture’dan Ema Sasic ise filmi, Larraín’in üçlemesini tamamlayan etkileyici bir zirve olarak nitelendirdi. Entertainment Weekly’den Maureen Lee Lenker de Jolie'nin güçlü ve her yönüyle etkileyici bir kadın karakter yaratma yeteneğinin altını çizdi.

2009’da "The Changeling" filmiyle Oscar’a aday olan Jolie, 2000’de "Girl, Interrupted" ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanmıştı.

Bakmadan Geçme