• Haberler
  • Eğitim
  • Bilgi Evleri yöneticileri, Milli Eğitim’i ziyaret etti

Bilgi Evleri yöneticileri, Milli Eğitim’i ziyaret etti

2016 Teog sonuçlarına göre Afyonkarahisar il genelinde ilk 300'e giren Bilgi Evi öğrencileri ve bilgi evi yöneticileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı ziyaret ettiler. Ziyarette İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, Şehit Üstteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi, Karşıyaka İbrahim Özkul Bilgi Evi, Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi yöneticileri ve öğrencileri katıldı.YALÇIN TEBRİK ETTİİl [&hellip]

2016 Teog sonuçlarına göre Afyonkarahisar il genelinde ilk 300’e giren Bilgi Evi öğrencileri ve bilgi evi yöneticileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ettiler. Ziyarette İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gürbüz Bıdık, Şehit Üstteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi, Karşıyaka İbrahim Özkul Bilgi Evi, Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi yöneticileri ve öğrencileri katıldı.
YALÇIN TEBRİK ETTİ
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencileri ve bilgi evi yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerin ve Bilgi Evleri’nin başarılarının artarak devam etmesi konusunda memnuniyetlerini aktardı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Afyonkarahisar Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarıyla böylesine kolektif bir çalışma yapmaktan hoşnut olduğunu dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilere başarılarındaki gayretlerine özellikle dikkat çekerek öğrencilerimize destekleme ve yetiştirme kurslarında emek sarf eden öğretmenleri ve velileri başarılarından dolayı kutladı.
ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK
Karşıyaka İbrahim Özkul Bilgi Evi Yöneticisi Yaşar Güven, Şehit Üstteğmen Sami Çifçi Bilgi Evi Yöneticisi Mustafa Uzun’a şube müdürlerine ve Milli Eğitim çalışanlarına bilgi evindeki destekleme yetiştirme kurslarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederken Afyonkarahisar Belediyesi tarafından öğrencilere verilecek olan hediyeler için yapılacak olan ödül törenine davet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme