• Haberler
  • Genel
  • Bilgi Evi’nden Çoban’a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Bilgi Evi’nden Çoban’a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi Bilgi Evi İdareci ve öğrencilerinden oluşan heyet, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Bruhanettin Çoban’a teşekkür etti NFK Müdürü Ali İhsan Sonugür, Müdür Yardımcısı Ömer Çelik ve öğrenciler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Lise öğrencilerine yönelik yapılan faaliyetler hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren Müdür Ali İhsan Sonugür, bu yıl [&hellip]

Bilgi Evi'nden Çoban'a teşekkür

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi Bilgi Evi İdareci ve öğrencilerinden oluşan heyet, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Bruhanettin Çoban’a teşekkür etti

NFK Müdürü Ali İhsan Sonugür, Müdür Yardımcısı Ömer Çelik ve öğrenciler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Lise öğrencilerine yönelik yapılan faaliyetler hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren Müdür Ali İhsan Sonugür, bu yıl içerisinde NFK’ya lise eğitimlerine yönelik 400 kız, 350 erkek öğrencinin başvuruda bulunduğunu ifade etti. 400 öğrencinin bir fiil ders kurslarından faydalandığını aktaran NFK Müdürü Ali İhsan Sonugür, 350 öğrencinin ise sosyal aktivitelerden yararlandığını belirtti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Bilgi Evleri’nin rağbet gördüğünü aktardı. Çoban, ilk etapta iki yada üç tane bilgi evi oluşturmanın planlarını yaptıklarını ancak büyük ilgi gören Bilgi Evi sayısının şu an 8’e çıkarttıklarını, dokuzuncusunun ise temelini attıklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme