• Haberler
  • Genel
  • Bilgi Evi öğrencileri Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti

Bilgi Evi öğrencileri Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti

Kanlıca Bilgi Evi öğrencileri, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti TARİHİ YERİNDE GÖRDÜLEROrman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katkılarıyla düzenlenen gezide Kanlıca Bilgi Evi öğrencileri, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ederek tarihi atmosferi yerinde görme fırsatı buldular. Çanakkale Şehitliği’nin büyülü havasından oldukça etkilenen öğrenciler, Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği toprakları tanıma fırsatı buldu.AMAÇ TARİH BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan [&hellip]

Bilgi Evi öğrencileri Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti

Kanlıca Bilgi Evi öğrencileri, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti

TARİHİ YERİNDE GÖRDÜLER
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katkılarıyla düzenlenen gezide Kanlıca Bilgi Evi öğrencileri, Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ederek tarihi atmosferi yerinde görme fırsatı buldular. Çanakkale Şehitliği’nin büyülü havasından oldukça etkilenen öğrenciler, Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği toprakları tanıma fırsatı buldu.
AMAÇ TARİH BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada tarih bilincinin geliştirilmesi, millet ve vatan duygusunun benimsetilmesi, verilen milli mücadelenin ve bu toprakları müdafaa etmenin ne kadar zor ve çetin olduğunu göstermek maksadıyla gerçekleşen ziyaretin oldukça faydalı geçtiği bildirildi.
Açıklamada, Kanlıca Bilgi Evi 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik heyetin, duygu dolu anlar yaşadığı Şehitlik gezisinin ardından Çanakkale’nin tarihi ve kültürel yerlerini de gezme fırsatı bulduğu ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme