• Haberler
  • Genel
  • Afyon’a Yıldız Yağacak. Biletler Tükenmeden Alın

Afyon’a Yıldız Yağacak. Biletler Tükenmeden Alın

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI YILDIZLAR GEÇİDİNE SAHNE OLACAK!

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ülkemizde bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek olan Dünya Motokros Şampiyonası, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak. 2024 yılının en büyük spor etkinliği olan şampiyona, 6 kıtada 180 ülkede yayınlanacak ve 25 ülkeden 10’u Türk olmak üzere 150 yarışmacı katılacak. Dünya üzerinde 3,5 milyarı aşkın izleyici ile buluşacak olan şampiyonada, Şevval Sam, Sıla, Sefo, Madrigal, Ceylan Ertem ve Nova Norda gibi birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.  Akrobasi Zafer Kupası ve Motosurf Zafer Kupası gibi heyecan verici gösteriler de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından ‘Dünyanın En İyi Motokros Pisti’ olarak seçilen Afyon Motor Sporları Merkezi, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde FIM Dünya Motokros Şampiyonası’na (MXGP Türkiye) 7. kez ev sahipliği yapacak. Dünyanın en iyilerini bir kez daha ağırlayacak olan şampiyona, katılımcılara yepyeni deneyimler sunacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek olan şampiyona; ülkemizin spor alanındaki başarılarının taçlanmasında ve sosyal kültürel tanıtımında büyük önem taşıyor. F1’den sonra en çok izlenen yarışlardan biri olan şampiyonanın lansman toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı. 

Ünlü İsimler Sahne Alacak!

Motokros heyecanının yanı sıra, şampiyona boyunca sahne alacak ünlü sanatçılarla da büyük bir müzik şöleni yaşanacak. Şevval Sam, Sefo, Sıla, Madrigal ve Ceylan Ertem gibi Türkiye’nin en sevilen sanatçıları, performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Hem yarış heyecanı hem de müziğin coşkusu bir arada yaşanacak.

Sporun, Sanatın, Gastronominin ve Kültürün Kalbi Afyonkarahisar’da Atacak

Düzenlendiği ilk günden bu yana, şampiyonların belirlendiği önemli etaplardan biri olan MXGP Türkiye, dünyanın en çok izlenen yarışlarından biri olarak biliniyor. Gastronominin yanında kültür ve tarih ile birlikte spor turizminin de başkenti olan Afyonkarahisar, Dünya Motokros Şampiyonası ile Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı oluyor. Bu büyük organizasyon, yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde de büyük ilgi görüyor. Spor ve sanatseverler, kıyasıya rekabetin yaşanacağı bu yarışlarda 4-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’a akın ederek benzersiz deneyime tanıklık edecekler.

Biletler Tükenmeden Alın!

Türkiye’nin 2024’deki en büyük entegre spor ve gençlik etkinliği olan NG Afyon MotoFest, bu yıl 4 Eylül’de kapılarını açacak. 8 Eylül 2024’e kadar devam edecek festival, Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden motosiklet tutkunlarını buluşturacak.

Beş gün boyunca önemli markaların çeşitli aktiviteleri, spor etkinliklerinin de yer alacağı festivalin konser programı ise şöyle:

4 Eylül 2024 Çarşamba: Sena Şener – Ceylan Ertem

5 Eylül 2024 Perşembe: Şevval Sam

6 Eylül 2024 Cuma: Nova Norda & Madrigal

7 Eylül 2024 Cumartesi: Sefo

8 Eylül 2024 Pazar: Sıla

Biletler;

https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/dunya-mtokros-sampiyonasi-turkiye-motofest-biletleri/6700319

Bakmadan Geçme