Bilek Güreşçileri'nden 4 madalya daha

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilciliği bünyesinde Afyonkarahisar'da düzenlenen turnuva sonrasında il şampiyonu olan sporcularımız Antalya'dan 4 madalya ile döndü Afyonkarahisar'da düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazanmıştı.Konuyla ilgili açıklama yapan Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl [&hellip]

Bilek Güreşçileri’nden 4 madalya daha

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilciliği bünyesinde Afyonkarahisar’da düzenlenen turnuva sonrasında il şampiyonu olan sporcularımız Antalya’dan 4 madalya ile döndü

Afyonkarahisar’da düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazanmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Antrenör Suat Gökçimen, şampiyonadan 4 madalyayla döndüklerini vurgulayarak, “Şampiyonada 2’nci olan 65 kilogramda Gökhan Taşpınar ve 70 kilogramda yarışan Mehmet Ürküt, 08-16 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Milli takıma girme başarısı gösteren sporcularımı alınlarından öpüyorum” diye konuştu.
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde 6-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Bilek Güreşi Türkiye şampiyonasında aynı zamanda 1’inci ve 2’nci olan yarışmacılar Avrupa Şampiyonası’nda boy göstermeye hak kazandı.
Afyonkarahisar’dan Antalya Turnuvasına katılan sporcular hakkında bilgiler veren Antrenör Gökçimen, Genç Erkekler 65 kilogram kategorisinde Gökhan Taşpınar’ın hem sağ hem de sol kolda Türkiye 2’ncisi olduğunu, 70 kilogramda ise Mehmet Ürküt’ün sağ kolda Türkiye 2’ncisi olduğunu belirtti. Bu iki oyuncunun milli takıma girmeye ve Azerbaycan’da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Gökçimen, diğer sporcularının aldığı dereceleri de şöyle sıraladı:
Genç Bayanlar +70 kilo kategorisinde Medine Günsel sol kolda Türkiye 3.’sü, Genç Erkekler 60 kilo kategorisinde Mehmet Narin sol kolda Türkiye 5.’si, Masterler 80 kilo kategorisinde ise Mehmet Çiçek sağ kolda Türkiye 6.’sı oldu.
Üst üste başarılarla ilimizin gururu olan sporcular Antrenör Suat Gökçimen eşliğinde Azerbaycan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmak için hazırlıklarına devam ediyor. Antalya’dan yeni dönen sporcular Mehmet Ürküt, Gökhan Taşpınar ve Antrenör Gökçimen, Avrupa’da da Afyon’u ve Türkiye’yi adını duyurmak için büyük gayret göstereceklerini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme