• Haberler
  • Genel
  • Bilek Güreşçiler Antalya'ya hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bilek Güreşçiler Antalya'ya hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl temsilciliği bünyesinde Afyonkarahisar'da yapılan bilek güreşi il şampiyonasına minikler, gençler, süper gençler ve masterler kategorisinde sporcular katıldı. Dereceye giren sporcular 6-9 Mart tarihlerinde Antalya Kemer'e gidecek 15 Şubat'ta Atatürk Spor Salonu'nda yapılan il şampiyonasında birçok sporcu ter döktü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen turnuvada [&hellip]

Bilek Güreşçiler Antalya’ya hazırlanıyor

Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl temsilciliği bünyesinde Afyonkarahisar’da yapılan bilek güreşi il şampiyonasına minikler, gençler, süper gençler ve masterler kategorisinde sporcular katıldı. Dereceye giren sporcular 6-9 Mart tarihlerinde Antalya Kemer’e gidecek

15 Şubat’ta Atatürk Spor Salonu’nda yapılan il şampiyonasında birçok sporcu ter döktü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular 6-9 Mart tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenecek Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılacaklar.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Antrenör Suat Gökçimen, gerçekleşen turnuvada sporcularının gösterdiği performanstan dolayı memnun olduğunu dile getirdi.
Milli takımda görev yapan Gökhan Taşpınar gibi bir sporcunun Afyonkarahisar’da da olduğuna dikkat çeken Gökçimen, “Yaptığımız turnuvada başarılı ve göz dolduran birçok sporcumuz milli takımda boy gösterebilecek kabiliyette. Yetenekleriyle dikkatleri üzerine çeken bu sporcularımızın milli takımda boy göstermelerinin olasılığı yüksek” diye konuştu.
Dereceye giren sporcular ve kategorileri:
Gençler kategorisinde, 50 kilo sol kolda birinci Abdullah Taşpınar,
50 kilo sağ kolda birinci Tarık Eskici,
55 kilo sol kolda birinci Mustafa Kemal Taşpınar,
55 kilo sağ kolda birinci Mehmet Kekiç,
60 kilo sol ve sağ kolda birinci Mehmet Narin,
65 kilo sol ve sağ kolda birinci Gökhan Taşpınar,
70 kilo sol ve sağ kolda birinci Mehmet Ürküt,
75 kilo sol kolda birinci Şükrü Olucak oldu.
Süper Gençler kategorisinde, 70 kilo sol ve sağ kolda birinci Orhan Alet,
75 kilo sol ve sağ kolda birinci Beytullah Gökhasan oldu.
Masterler kategorisinde ise 80 kilo sol ve sağ kolda birinciliği Himmet Çiçek aldı.
Genç Bayanlar kategorisinde ise 60 kilo sol ve sağ kolda birinciliği İsmahan Günsel alırken,
80 kilo sol ve sağ kolda ise birinciliği Medine Günsel aldı.
Gerçekleşen turnuva sonrası ilk üçe giren sporculara madalyalarını Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Antrenör Suat Gökçimen tarafından takdim edildi.
Birinci gelen sporcular ayrıca kupa ile ödüllendirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Lİselİ bİlek güreşçİlerİ
AntalYA İÇİN gün sayıyor

Ayrıca 5 Ocak tarihinde Eskişehir’de yapılan Türkiye Liseler Arası Gençler Bilek Güreşi yarışması grup seçmelerinde Afyonkarahisar’dan 6 sporcu katıldı. 128 kişilik Eskişehir ekibini geçmeyi takım halinde başaran temsilcilerimiz birinci oldu. 24 Şubat tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek Liseler Arası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasına katılmak için gün sayıyor.

Bakmadan Geçme