• Haberler
  • Spor
  • 'Bileğimizi kimse bükemez' – Kocatepe Gazetesi

'Bileğimizi kimse bükemez' – Kocatepe Gazetesi

İhsaniye Belediyespor'un sporcuları olan Nezahat ve Rabia Keser kardeşler aldıkları şampiyonluk sonrasında İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk makamında ziyaret etti. Sporcular kendilerine destek veren Başkan Çabuk'a teşekkür ederken aldıkları kupaları teslim etti.Kategorilerinde şampiyon olan sporcuları ağırlamaktan mutlu olduğunu aktaran Başkan Çabuk, 'Kızlarımız Nezahat ve Rabia Keser kendi kategorilerinde Afyonkarahisar Bilek Güreşi şampiyonu oldu. Antalya'da yapılacak [&hellip]

İhsaniye Belediyespor’un sporcuları olan Nezahat ve Rabia Keser kardeşler aldıkları şampiyonluk sonrasında İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk makamında ziyaret etti. Sporcular kendilerine destek veren Başkan Çabuk’a teşekkür ederken aldıkları kupaları teslim etti.
Kategorilerinde şampiyon olan sporcuları ağırlamaktan mutlu olduğunu aktaran Başkan Çabuk, “Kızlarımız Nezahat ve Rabia Keser kendi kategorilerinde Afyonkarahisar Bilek Güreşi şampiyonu oldu. Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecekler. Kendilerini ve saygıdeğer ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Ziyaret sırasında Başkan Çabuk sporcularla bilek güreşi yapınca renkli görüntüler ortaya çıktı. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme