• Haberler
  • Spor
  • Bileğimizi büken olmadı – Kocatepe Gazetesi

Bileğimizi büken olmadı – Kocatepe Gazetesi

59 ilden yaklaşık bin sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya, Afyonkarahisar'dan farklı kategorilerde yarışmak üzere 8 sporcu katıldı. 4 gün süren müsabakalarda iyi bir performans sergileyen Afyonkarahisarlı sporcular, şampiyonada büyük başarı elde etti. Afyonkarahisar sporcularından Sultan Sivrihisarlı, 70 kilogramda Genç Bayanlar ve Büyük Bayanlar kategorilerinde yarışarak sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Fadime Ürküt, 45 kilogramda [&hellip]

59 ilden yaklaşık bin sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya, Afyonkarahisar’dan farklı kategorilerde yarışmak üzere 8 sporcu katıldı. 4 gün süren müsabakalarda iyi bir performans sergileyen Afyonkarahisarlı sporcular, şampiyonada büyük başarı elde etti. Afyonkarahisar sporcularından Sultan Sivrihisarlı, 70 kilogramda Genç Bayanlar ve Büyük Bayanlar kategorilerinde yarışarak sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Fadime Ürküt, 45 kilogramda Genç Bayanlar sol kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Afyonkarahisar sporcularından Öznur İnan Genç Bayanlar 60 kilogramda sol kolda Türkiye ikincisi ve Cemile Birlik 65 kilogramda sağ kolda Türkiye üçüncüsü oldu.
Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçimleri’nde sporcularımız 5 Türkiye Şampiyonluğu, bir Türkiye ikinciliği ve bir Türkiye üçüncülüğü olmak üzere 7 madalya aldı. Alınan bu sonuçlara göre Afyonkarahisar Bilek Güreşi takımı, Genç Bayanlarda 41 puanla takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme