• Haberler
  • Genel
  • Bilbord ihalesi konusu Yargı'da – Kocatepe Gazetesi

Bilbord ihalesi konusu Yargı'da – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Ambaryolu esnafını ziyaret etti. Esnafın trafik ve park yeri sıkıntılarını dinleyen Çoban bilboard ihalesinin iptaliyle ilgili açıklamalarda bulundu AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim gezileri kapsamında Ambaryolu esnafını ziyaret etti. Ambaryolu esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Çoban, gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Araç sürücülerinin [&hellip]

Bilbord ihalesi konusu Yargı’da

AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Ambaryolu esnafını ziyaret etti. Esnafın trafik ve park yeri sıkıntılarını dinleyen Çoban bilboard ihalesinin iptaliyle ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, seçim gezileri kapsamında Ambaryolu esnafını ziyaret etti. Ambaryolu esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Çoban, gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Araç sürücülerinin Ambaryolu’nu kullanırken dikkatsiz davrandığını söyleyen Ambaryolu esnafı, bununla ilgili olarak başkan adayı Çoban’dan yardım istediler. Bunun üzerine Çoban ise konuyu yetkililere bildireceğini ifade etti. Ambaryolu’ndaki esnafların yanı sıra vatandaşların da sorunlarını dinleyen Başkan adayı Burhanettin Çoban, araç park yerleri ile ilgili sıkıntıların çözüme kavuşacağını belirtti.
Trafik ve park yeri sorunlarıyla iglili olarak “Esnaf istemesin ben hemen kaldırırım” diyen Çoban, önemli olan şeyin hizmet etmek olduğunu vurguladı. Uzun Çarşı’da bulunan çöp kutularının her hafta yenilendiğini ifade eden Çoban, “Çevremizi temiz tutmak için belediye olarak gerekli bütün önlemleri aldık. Bu yüzden temizlik ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürüterek, belirlenen saatlerde, mahallelerden, caddelerden ve sokaklardan çöpleri alıyorlar. Bazı bölgelerde çöp kutularını bile haftada yeniliyoruz” diye konuştu.
Seçim ziyaretlerine eşlik eden gazetecilerinde sorularına cevap veren Belediye Başkan Adayı Çoban, billboard ihalesinin iptali ile ilgili şunları söyledi; “Billboard sistemini bir şirkete kiraya vererek çalıştırdık. Kira şartlarımız var ve sözleşmede ne yapılacağı yazılmıştır. Rakip firmalar ise kiracı şirketimizin kira şartlarına uygun iş yapmadığı gerekçesiyle bize başvurmuştur. Zabıta ekiplerimiz inceleme sonucu sözleşmeye aykırı iş olduğunu belirleyince Belediye Encümeni sözleşmeyi iptal etmiştir. Şu an konu yargıda, dava devam etmekte, sonuca göre davranacağız. Lehimize sonuçlanırsa sözleşme iptal olacak kiracı şirket adına sonuçlanırsa sözleşme devam edecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme