• Haberler
  • Spor
  • Bilardocuların şampiyonu belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Bilardocuların şampiyonu belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği'nin Gençlik Haftası için özel organize ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 3 Band Bilardo Turnuvası, Mavi Dünya Bilardo Salonu'nda gerçekleşti.26 kişinin katıldığı turnuva Mavi Dünya Bilardo Salonu'nda yapılan final maçının ardından tamamlandı. 30 sayı üzerinden eleme sistemine göre yapılan turnuva [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği’nin Gençlik Haftası için özel organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 3 Band Bilardo Turnuvası, Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda gerçekleşti.
26 kişinin katıldığı turnuva Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda yapılan final maçının ardından tamamlandı. 30 sayı üzerinden eleme sistemine göre yapılan turnuva finalinde Enver Mut ve İhsan Dumanlı yarıştı. Yarı finalde Zeynel Abidin Şahintepe ve Harun Yağıcı elenirken Enver Mut ve İhsan Dumanlı finale yükseldi. Final maçı 40 sayı üzerinden yapılırken Enver Mut 40 sayıya ulaştı.
Enver Mut’un birinci olarak tamamladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 3 Band Bilardo Turnuvası’nda İhsan Dumanlı ikinci, Zeynel Abidin Şenel ve Harun Yağıcı ise üçüncü oldu.
Final maçı sonrasında derece alan sporculara Ceyhan Çalışır, Raif Somer, Şükrü Balık ve Polat Yılmaz kupa madalyalarını takdim etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi 

Bakmadan Geçme