• Haberler
  • Spor
  • Bilardocularda il birinciliği heyecanı başladı

Bilardocularda il birinciliği heyecanı başladı

3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası İl Birinciliği müsabakaları Mavi Dünya Bilardo salonunda yapılan ilk karşılaşmalarla başladı   Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği'nin 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları Mavi Dünya Bilardo Salonunda başladı. 10-22 Ocak tarihleri arasında yapılacak ve 12 gün sürecek olan turnuvalara 83 sporcu katılıyor. Yapılacak müsabakalar ile [&hellip]

3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası İl Birinciliği müsabakaları Mavi Dünya Bilardo salonunda yapılan ilk karşılaşmalarla başladı

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nin 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları Mavi Dünya Bilardo Salonunda başladı. 10-22 Ocak tarihleri arasında yapılacak ve 12 gün sürecek olan turnuvalara 83 sporcu katılıyor.
Yapılacak müsabakalar ile sporcular, Türkiye sıralamasını etkileyecek puanlar alacak ve 15-29 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Kupası 1. Etap öncesi genel sıralamalarını yükseltecek.
Müsabakalar sonucunda ilimizden belirlenecek olan 40 sporcu Antalya’da yapılacak olan ve yaklaşık bin 400 sporcunun yarışacağı Türkiye finallerinde boy gösterecek.

Bakmadan Geçme