Bilardo İl Birinciliği sona erdi

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen 3 Bant Bilardo İl birinciliği Turnuvası, dün akşam saatlerinde oynanan final maçıyla sona erdi Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği Bilardo İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. 9 Ocak’ta başlayan turnuvada toplam 32 bilardocu mücadele etti. Rakiplerini yenerek finale kadar yükselen Murat Elbir ve [&hellip]

Bilardo İl Birinciliği sona erdi

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen 3 Bant Bilardo İl birinciliği Turnuvası, dün akşam saatlerinde oynanan final maçıyla sona erdi

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği Bilardo İl Birinciliği Turnuvası sona erdi. 9 Ocak’ta başlayan turnuvada toplam 32 bilardocu mücadele etti. Rakiplerini yenerek finale kadar yükselen Murat Elbir ve Ali Arslan arasında oynanan final müsabakası da kıran kırana geçti.
Turnuvayı sıkıntısız bir
şekilde tamamladık
Bilardo İl Temsilcisi Alaattin Çevrim’de turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti. Çevrim, her yıl düzenledikleri İl Birinciliği Turnuvası’na bu yıl daha fazla katılım olmasını beklediklerini ancak kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ilçeden katılımların çok az oranında olduğunu söyledi. Yolların kapalı ve kar yağışı nedeniyle ilçeden merkeze geliş gidişlerde aksamaların olduğunu belirten Çevrim, turnuvaya 32 sporcunun katıldığını söyledi.
Derece alanlar Türkiye
Şampiyonası’nda mücadele
edecek
Alaattin Çevrim, turnuvada derece alan sporcuların da Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklarını söyledi. Antalya Tekirova’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası 1. Ayak müsabakalarına katılacak sporcuların bu tür organizasyonlarla belirlendiğini ifade eden Alaattin Çevrim, “Sporcularımız iyi mücadele ettiler. Buradaki turnuvaya katılarak bizleri onurlandırdılar. Derece alan sporcular, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. Bu nedenle turnuvamıza katılan sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve bu da turnuvaya heyecan katıyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme