Bilal İsak: “Benim için yeni bir sayfa”

Afyonkarahisarspor’un Oyak Renaultspor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Bilal İsak, “Afyonkarahisarspor benim için yeni bir sayfa. Burada başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Afyonkarahisarspor’un yeni transferlerinden Bilal İsak, bu sezon Afyonkarahisarspor forması giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu açıkladı. Afyonkarahisarspor’un çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden genç orta saha oyuncusu, “Bu sezon Oyak [&hellip]

Bilal İsak: "Benim için yeni bir sayfa"

Afyonkarahisarspor’un Oyak Renaultspor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Bilal İsak, “Afyonkarahisarspor benim için yeni bir sayfa. Burada başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Afyonkarahisarspor’un yeni transferlerinden Bilal İsak, bu sezon Afyonkarahisarspor forması giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu açıkladı. Afyonkarahisarspor’un çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden genç orta saha oyuncusu, “Bu sezon Oyak Renaultspor’la birlikte Afyon’a geldim. Zaten rakiptik. Çok güçlü bir takım. Şu an da şampiyonluğun en büyük adayıyız. Ben de burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Arkadaşlık ortamı çok güzel. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Umarım şampiyon oluruz” dedi.

Bakmadan Geçme