'Bıktık bunlardan, değişim istiyoruz'

CHP Afyonkarahisar İl Başkan adayı Ahmet Salih Çiçek CHP'nin hem yerelde hem de genel-di değişim yaşaması gerektiğini belirterek, 'Kendi menfaatleri için yeni yüzlere set çeken kü-çük olsun benim olsun diyen parti elitlerinden bıktık' dedi.

8 Ekim 2023 pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığı seçimlerinde hem genelde, hem de yerelde değişimi artık bir tercih değil, olmazsa olmaz bir sorumluluk olarak gördüklerini belirten CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Salih Çiçek açıklamasında şunları söyledi:
İçinde bulunduğumuz durum saha fazla sürdürülemez, değişmek gelişmek zorundayız. Yaşadığımız Ülkemizi, partimizi coğrafyayı koruyabilmek için değişmek zorundayız. Çocuklarımıza güvenli bir gelecek sunmak, gençlerimize umut olmak adına değişmek zorundayız. Yaşadığımız kentte söz sahibi olmak adına, etkin ve etkili politikalar adına değişmek ve değiştirmek zorundayız.
Kentimiz adına tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız. Bu değişimi hep birlikte bütünleşerek başaracağız. Ortak aklın egemen olduğu, gerçekçi hedefleri olan ve bu doğrultuda karar alan ve birlikte çalışan parti örgütlerimizle başaracağız.
Kavgalardan, kırgınlıklardan parti içi güç mücadelelerinin bıktık. Kavgalarla skandallarla anılan değil siyaset üreten ve yoldaşlık bilincine parti yapımız ile başaracağız.
Değişimin özü yenilenmedir. Kendi menfaatleri için yeni yüzlere set çeken küçük olsun benim olsun diyen parti elitlerinden bıktık. Liyakate değer veren parti kadroları ile bu değişimi başaracağız.
Önümüzdeki dönemin nasıl bir dönem olacağına, yani partimizin geleceğine bizler karar ve-receğiz. Kentimizde partimizin geleceğine yön verecek olanlar bizleriz. Bizim değişim ihtiyacımız ülkemizin hasretle beklediği değişim ihtiyacıdır aslında. Bir şeylerdi değiştirmek isten insan önce kendinden başlayacaktır. Güzel yarınlar için partimizi ve geleceğimizi değiştireceğiz.”

Bakmadan Geçme