BİK, yarışmayla teşvik ediyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yayınlanan ve resmi ilan alma hakkı olan gazetelerin mensuplarının katıldığı yarışmanın sonuçları bugün Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü'nde açıklanacak. Haber ve fotoğraf dalında yarışmaya katılan ve birinci olan gazetecilerin çeyrek altın ödüllerini Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu verecek.BİK Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan'ın oy kullanmadığı, sadece yarışmacı gazetecilerden gelen haber ve fotoğrafları dijital [&hellip]

Afyonkarahisar’da yayınlanan ve resmi ilan alma hakkı olan gazetelerin mensuplarının katıldığı yarışmanın sonuçları bugün Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü’nde açıklanacak. Haber ve fotoğraf dalında yarışmaya katılan ve birinci olan gazetecilerin çeyrek altın ödüllerini Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu verecek.
BİK Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan’ın oy kullanmadığı, sadece yarışmacı gazetecilerden gelen haber ve fotoğrafları dijital ortamda bilgisayardan sinevizyonla jüri üyelerinin beğenisine sunduğu jüri heyetinde Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı, AKÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Tükelay, Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş bulundular.
Afyonkarahisar’da yayınlanan ve resmi ilan alma hakkı olan gazetelerin mensuplarının katıldığı yarışmanın sonuçları bugün Basın İlan Kurumu  Şube Müdürlüğü’nde açıklanacak.
Haber ve fotoğraf dalında yarışmaya katılan ve birinci olan gazetecilerin çeyrek altın ödüllerini Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu verecek. İnsaflı eleştirileri dikkate alacaklarını bildiren BİK Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, ilimizde yayınlanan ve resmi ilan hakkı bulunan gazeteleri daha güzel yapmak ve gazetecileri teşvik için, yine gazete sahiplerinin mali desteğiyle düzenlenen çeyrek altın ödüllü yarışmanın Mayıs ayında “Ayın Sayfası ve Ayın Fotoğrafı” konusunun serbest olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme