BİK Müdürü Çalışkan'dan Vali Tutulmaz'a kitap

Vali Mustafa Tutulmaz, Çalışkan'a teşekkür ederken, bu güzel eseri bir an önce okuyacağını bildirdi. Çalışkan, adı geçen eserin genel müdürlük tarafından Afyonkarahisar'a sınırlı sayıda gönderildiğini belirtirken, Çanakkale ve Harbi umumi ve 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini kast ederek, 'Allah o günleri bir daha milletimize göstermesin' şeklinde konuştu.Araştırmacı Gazeteci Yazar Ergün Hiçyılmaz tarafından kaleme alınan [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Çalışkan’a teşekkür ederken, bu güzel eseri bir an önce okuyacağını bildirdi. Çalışkan, adı geçen eserin genel müdürlük tarafından Afyonkarahisar’a sınırlı sayıda gönderildiğini belirtirken, Çanakkale ve Harbi umumi ve 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini kast ederek, “Allah o günleri bir daha milletimize göstermesin” şeklinde konuştu.
Araştırmacı Gazeteci Yazar Ergün Hiçyılmaz tarafından kaleme alınan ve ön sözünü Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca’nın yazdığı eser, 6 önemli bölümden oluşuyor.
İNŞALLAH AFYONKARAHİSAR’DAKİ MUTLU GÜNLERİNİZİ YAZARSINIZ
BİK Şube Müdürü Çalışkan, Vali Mustafa Tutulmaz’a kırmızı kaplı bir defter ile bir de kalem hediye etti. Vali Tutulmaz, BİK Müdürü Çalışkan’a “Bu kırmızı kaplı defter ile kırmızı renkli kalemin manası nedir?” diye espri yaptı. BİK Müdürü Çalışkan, “Sayın valim, bayrağımızın rengi de kırmızıdır şehitlerimizin mukaddes kanı da. Kırmızı renkli kalemle kırmızı kaplı deftere siz inşallah Afyonkarahisar’da geçireceğiniz mutlu günleri not alırsınız diye düşündüm. Başka manası yoktur efendim” cevabını verdi.

Bakmadan Geçme