BİK, gazetecileri teşvik etmeyi sürdürecek

Afyonkarahisar'daki yerel gazete sahipleri, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan başkanlığında toplandı. Toplantıda Mayıs ayında yapılacak 'Ayın Birinci Sayfası ve Ayın Fotoğrafı Yarışması' konuşuldu.Toplantıda konuşan BİK Şube Müdürü Çalışkan, bir önceki yarışma hakkında bilgi verdi. Çalışkan, özetle şunları söyledi:'Önceki yarışmada fotoğraf dalında birinci olan Anahaber gazetesinden Aykut Eyret ile haber dalında birinci olan [&hellip]

Afyonkarahisar’daki yerel gazete sahipleri, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan başkanlığında toplandı. Toplantıda Mayıs ayında yapılacak “Ayın Birinci Sayfası ve Ayın Fotoğrafı Yarışması” konuşuldu.
Toplantıda konuşan BİK Şube Müdürü Çalışkan, bir önceki yarışma hakkında bilgi verdi. Çalışkan, özetle şunları söyledi:
“Önceki yarışmada fotoğraf dalında birinci olan Anahaber gazetesinden Aykut Eyret ile haber dalında birinci olan Lider gazetesinden Sait Karaduman’a, önceki jüri heyetinde yer alan İl Müdürlerine, ödül törenine katılan ve yarışmacıların ödülünü veren Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Erhan Günay ve Cafer Sarılı’ya, Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a, Hisar Gazetesi’nin sahibinin oğlu Ahmet Birliktir’e, Anahaber Gazetesi temsilcisi Gazi Ahmet Arpacı’ya, Afyon Türkeli Gazetesi’nden Hayati Kanat’a, Kocatepe Muhabiri Burcu Aydın’a ve bu yarışmaları maddi ve manevi olarak destekleyen bütün gazete sahiplerine huzurunuzda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılmayarak insaflı eleştirilerde bulunan gazete sahiplerine de teşekkür ediyorum.”
Jüri heyeti, AKÜ Öğretim Görevlisi fotoğraf alanında bilim insanı Hayati Ulusay, sayfa dizaynı konusunda AKÜ  Öğretim Üyelerinden tasarımcı Doç. Dr. İsmail Nakilcioğlu, AKÜ Basın Müdürü Taner Tükelay, BYEGM  İl Müdürü Cemil Paslı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar  Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş’tan oluşacak.

Bakmadan Geçme