• Haberler
  • Genel
  • Bien Afyon'lu ustaları buluşturdu – Kocatepe Gazetesi

Bien Afyon'lu ustaları buluşturdu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi firması Bien Seramik’in, Afyonkarahisarlı fayans ve karo ustalarını termal bir otelde düzenlenen tanıtım gecesinde buluşturdu. Bien ürünlerinin tanıtıldığı gecede 10 ustaya kesme makinesi hediye edildi Dijital teknolojiyi kullanarak duvar karoları üreten Türkiye'nin ilk firması olan Bien, termal bir otelde düzenlenen 'Usta Semineri'nde Afyonkarahisarlı ustalarla bir araya geldi. Afyonkarahisar'da seramik sektöründe çalışan [&hellip]

Bien Afyon’lu ustaları buluşturdu

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi firması Bien Seramik’in, Afyonkarahisarlı fayans ve karo ustalarını termal bir otelde düzenlenen tanıtım gecesinde buluşturdu. Bien ürünlerinin tanıtıldığı gecede 10 ustaya kesme makinesi hediye edildi

Dijital teknolojiyi kullanarak duvar karoları üreten Türkiye’nin ilk firması olan Bien, termal bir otelde düzenlenen ‘Usta Semineri’nde Afyonkarahisarlı ustalarla bir araya geldi. Afyonkarahisar’da seramik sektöründe çalışan 200’e yakın ustanın katıldığı seminerde ustalara Bien Seramik’in kuruluşunu ve üretimini anlatan Bien Seramik Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, fabrikada yapılan üretimi de fotoğraflarla açıkladı. Bien Seramik ürünlerinin benzer seramik ürünlerinden farkını sıralayan Uzluer, “Bien olarak Avrupa Birliği’nin önemli ve kapsamlı tasarım yarışması olarak kabul edilen A’DesignAward’ta 5 ödül birden kazandık. Bu gün ödüllü ürünlerimizi sizlere getirdik.” dedi.
Ustalara Bien Seramik’in puan kazandıran üyelik sistemi de tanıtılan gecede ürün alıp kullandıkça ustaların da ödül kazanacağını açıklayan Ebru Uzluer, usta seminerine katılan ustalarla Bien ürünlerini kullanıp kullanmadıklarını sordu. Afyonkarahisarlı ustaların Bien Seramik’in karo ve fayanslarını çok aktif kullanmalarından memnuniyet duyduklarını kaydeden Uzluer, “Bir çok şehre göre Afyonkarahisar’da ustalarımız işlerimde hem çok tecrübeli ve bilgili hem de Bien Seramik ürünlerine büyük ilgi gösteriyor. Bir çok usta pek çok ürünümüzü kullanmış. Sizlerin bu sözleri bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.
Seramik sektöründe yanlış uygulamalar ile soğuk ve sıcak hava şartlarında uzun ömürlü seramik ürün uygulamalarını tanıtan Bien Seramik Kalite Güvence Şefi uğur Yerliyurt ise, seramik uygulamalarında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Ödüllü çekilişin yapıldığı gecede 10 usta kesme makinesi kazanırken, seminere katılan tüm ustalara katılım sertifikası verildi. Geceye katılan ustalar daha sonra hep birlikte akşam yemeği yediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme