• Haberler
  • Genel
  • Biçerdöver kullanım eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

Biçerdöver kullanım eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, biçerdöver operatör kurslarının düzenlendiğini bildirdi İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, “İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde Evciler, Dinar, Emirdağ ve İscehisar İlçelerinde toplam 76 kursiyerin katılımı ile 4 adet İş Makineleri Kullanım Biçerdöver Operatörü Yetiştirme [&hellip]

Biçerdöver kullanım eğitimi verildi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, biçerdöver operatör kurslarının düzenlendiğini bildirdi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, “İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde Evciler, Dinar, Emirdağ ve İscehisar İlçelerinde toplam 76 kursiyerin katılımı ile 4 adet İş Makineleri Kullanım Biçerdöver Operatörü Yetiştirme Kursu açılmıştır” dedi.
Arap, “Kurslar yönetmeliğe uygun olarak günde 6 saat 13 iş günü 78 saat olarak yapılmış, teorik dersleri Halk Eğimi Merkezleri toplantı salonlarında, uygulama dersleri ise biçerdöver üzerinde sahada gerçekleştirilmiştir. Kursta belgelerini alan çiftçilerimize kutluyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme