• Haberler
  • Spor
  • Bi Bahçe'den Jetler'e davet – Kocatepe Gazetesi

Bi Bahçe'den Jetler'e davet – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor Isparta Merkez Gençlikspor maçı öncesinde Bi Bahçe Kebap Dünyası Sahibi Kenan Gülbaş'ın davetlisi olarak yemekte bir araya geldi. Gülbaş'ın verdiği davete AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun, Sportif Direktör Cevat Macit, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Isparta Merkez Gençlikspor maçı öncesinde Bi Bahçe Kebap Dünyası Sahibi Kenan Gülbaş’ın davetlisi olarak yemekte bir araya geldi. Gülbaş’ın verdiği davete AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun, Sportif Direktör Cevat Macit, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
SEL’DEN GÜLBAŞ’A TEŞEKKÜR
Yemek sonrasında konuşma yapan Başkan Sel, oyunculara ikinci yarı için uyarıda bulundu. Sel, “Öncelikle bizi buraya davet eden Bi Bahçe Kebap Dünyası Sahibi Kenan Gülbaş’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İnşallah şampiyonlukla bu davetlere karşılık vereceğiz. İkinci yarı öncesinde sizlerle bir araya gelmemiz güzel oldu. İlk yarıyı geride bıraktığımızı ve ikinci yarıda da elinizden gelen her şeyi yaparak başarının üzerine başarı koyacağınızı biliyoruz. Sizlere güveniyoruz ve inşallah bu sezonu 3. Lig’le tamamlamak istiyoruz” dedi.
“BİZLERİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADILAR”
Bi Bahçe Kebap Dünyası’nın kendilerini çok güzel ağırladıklarını belirten Sportif Direktör Cevat Macit, “Bu davetinden dolayı Bi Bahçe Kebap Dünyası Sahibi Kenan Gülbaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizleri çok güzel ağırladılar, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bu soğuk kış gününde bize gösterdikleri yakın ilgi içimizi ısıttı” ifadesine yer verdi.  
“AFYONSPOR’A ŞAMPİYONLUK
YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM”
Şampiyonluk yolunda Afyonspor’a başarılar dileyen Bi Bahçe Kebap Dünyası Sahibi Kenan Gülbaş, “Bizi kırmayıp davetimize teşrif eden AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun, Sportif Dirketör Cevat Macit, teknik heyet ve futbolculara sonsuz teşekkür ediyorum. Bu davetleri tüm Afyonkarahisar esnaflarından da bekliyoruz. Bu birlikteliği hep beraber oluşturmamız lazım. AFJET Afyonspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu. >> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Bakmadan Geçme