• Haberler
  • Genel
  • Beyyazı’da bekleme dönemi – Kocatepe Gazetesi

Beyyazı’da bekleme dönemi – Kocatepe Gazetesi

Beyyazı’da meydana gelen taş ocağı protestolarının ardından ne zaman biteceği belli olmayan bir “bekleyip görme” sürecine girildi. Taş ocağını işleten Sağlamlar İnşaat’ın sahiplerinden Cengiz Sağlam, günde 15-20 bin lira zarar ettiklerini belirtirken Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe, şu an için beklemede olduklarını söyledi.Beyyazı’da aralıklarla alevlenen protestolar, kentin dikkatini çekerken olayın tarafları bekleme sürecine girdi. 4 [&hellip]

Beyyazı'da bekleme dönemi

Beyyazı’da meydana gelen taş ocağı protestolarının ardından ne zaman biteceği belli olmayan bir “bekleyip görme”
sürecine girildi.

Taş ocağını işleten Sağlamlar İnşaat’ın sahiplerinden Cengiz Sağlam, günde 15-20 bin lira zarar ettiklerini belirtirken Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe, şu an için beklemede olduklarını söyledi.
Beyyazı’da aralıklarla alevlenen protestolar, kentin dikkatini çekerken olayın tarafları bekleme sürecine girdi. 4 buçuk yıldır Beyyazı’daki taş ocağını işleten, ancak son olaylar nedeniyle üretim yapamayan Sağlamlar İnşaat’ın sahiplerinden Cengiz Sağlam, günlük zararının 15-20 bin lira dolaylarında olduğunu belirtti. Sağlam, “Biz belli taahhütnamelerin altına imza koyduk. Bu imzaları, oradan çıkarmayı planladığımız mamüle göre hesaplamıştık. Ancak gelişen olaylar nedeniyle şu anda diğer firmalardan ihtiyacımızı tedarik etme yoluna gittik. Bu da bizi maddi bir külfetin içine soktu” dedi. Sağlam, “Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Hayırlısı olsun, bu da bizim sınavımızdır, di-yoruz” ifadelerini kullandı.
Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe ise şu an için beklemekten başka yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Kocatepe, “Siz de gelip gördünüz. Halk, ne pahasına olursa olsun o taş ocaklarını işletmemeye kararlı. Tahminimce o taş ocaklarının bu tepkilerin ardından işletilmesi artık çok zor” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme