Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyyazı esnafına maske dağıtıldı

Beyyazı esnafına maske dağıtıldı

Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın talimatlı ile belde de önlemleri sıkı tutuklarını belirterek, zabıta ekipleri tarafından belde esnafına maske dağıtıldığını söyledi

 

Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş’ın talimatı ile zabıta ekipleri tarafından belde de genel denetim yapıldı. Zabıta ekipleri dükkânları, fırınları, kahvehaneleri tek tek inceledi. Ekipler vatandaşları maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi konusunda uyardı.
Denetimlerin devam ettiğini kaydeden Altıntaş şöyle konuştu: “Yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın kurallara uyduğu tespit edildi. Zabıta ekiplerimiz belde genelinde bulunan dükkanları, fırınları, kahvehaneleri ve vatandaşları maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi konusunda uyardı. Ekiplerimiz ayrıca her esnafa içerisinde 50 adet maske bulunan birer kutu maske vererek maskesiz gelen müşterilerine vermesini bildirdi. Önlemleri sıkı tutuyoruz. Kurallara uyan vatandaşlara zabıta ekiplerimiz tarafından teşekkür edildi.”
>> Kocatepe Haber Merkezi