• Haberler
  • Genel
  • Beyköy’lü Kızlar birinci oldu – Kocatepe Gazetesi

Beyköy’lü Kızlar birinci oldu – Kocatepe Gazetesi

Okullar arası Masa Tenisi Küçükler İl Birinciliği maçlarında Cumartesi günü kız takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelelerde Beyköy İlköğretim Okulu Kız Masa Tenisi Takımı Afyon birincisi oldu. Geçen hafta Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi mü-sabakaları yapılmıştı. Bu hafta da küçükler kategorisinde en iyiler belli oldu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Cumartesi günü yapılan müsabakalarda [&hellip]

Beyköy'lü Kızlar birinci oldu

Okullar arası Masa Tenisi Küçükler İl Birinciliği maçlarında Cumartesi günü kız takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelelerde Beyköy İlköğretim Okulu Kız Masa Tenisi Takımı Afyon birincisi oldu.

Geçen hafta Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi mü-sabakaları yapılmıştı. Bu hafta da küçükler kategorisinde en iyiler belli oldu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Cumartesi günü yapılan müsabakalarda Kızlar’da 5 takım mücadele verdi. Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, Osman Attila İlköğretim Okulu, Çay Atatürk İlköğretim Okulu, Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu ve İhsnaniye Beyköy İlköğretim Okulları Afyon’da en iyi okul olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Kıran kırana geçen müsabakalarda Beyköy’lü kızlar birinciliği elde etti. İkincilikte Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun oldu. Maçlarda başarıyla mücadele eden Osman Attila İlköğretim Okulu’da üçüncü olarak il derecesine girmeyi başardı.

Bakmadan Geçme