• Haberler
  • Gündem
  • Beyköy cinayeti karara bağlandı: Beyköy cinayetinde 1 beraat ve 1 ceza

Beyköy cinayeti karara bağlandı: Beyköy cinayetinde 1 beraat ve 1 ceza

Mahkeme heyeti eş sanıklardan birinin oy çokluğu ile beraatına diğerinin oybirliği ile kasten adam öldürme suçundan 20 yıl hapis cezasına, ruhsatsız silah bulundurma suçundan 1 yıl hapis cezasına ve 600 TL para cezasına hükmetti.İhsaniye ilçesi Beyköy'de öldürülen Hüseyin Akman'ın katil zanlısı olarak yargılanan F.S ile eşi S.S'nin yargılaması dün görülen duruşma ile tamamlandı.Mahkeme heyeti Maktul [&hellip]

Mahkeme heyeti eş sanıklardan birinin oy çokluğu ile beraatına diğerinin oybirliği ile kasten adam öldürme suçundan 20 yıl hapis cezasına, ruhsatsız silah bulundurma suçundan 1 yıl hapis cezasına ve 600 TL para cezasına hükmetti.
İhsaniye ilçesi Beyköy’de öldürülen Hüseyin Akman’ın katil zanlısı olarak yargılanan F.S ile eşi S.S’nin yargılaması dün görülen duruşma ile tamamlandı.
Mahkeme heyeti Maktul Akman’ı “Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme, Eşya Müsaderesi Tasarlayarak Öldürme” suç isnadıyla yargılanan S.S-F.S çiftinden S.S’nin oybirliği ile delil yetersizliğinden beraatına, ve tahliyesine hükmetti.
Sanık F.S’nin hakkında ise, adam öldürme suçundan 20 yıl hapis cezasına, ruhsatsız silah bulundurma suçundan 1 yıl hapis cezası ve 600 TL para cezasına karar verdi. Dün görülen karar duruşmasında çoban tanıklar A.İ, B.I dinlenildi. Her iki tanık soruşturma aşamasında jandarmada verdikleri ifadenin doğru olduğunu kaydetti. Karar tebliği öncesi son sözleri sorulan sanık çift S.S ile F.S, “Adaletinize sığınıyorum” dediler. >>  Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme