Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyaz bayraklar sahiplerini buldu

Beyaz bayraklar sahiplerini buldu

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Projeleri kapsamında yürütülen projelere katılan 122 okul, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul belgesi ile beyaz bayrak almaya hak kazandı

 

Projelere katılan 122 okulun temizlik ve hijyen konularının teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla yürütülen projelere katılım yeterlilikleri komisyon üyelerince incelenildi. Sertifika töreni İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Törene; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve okul müdürleri katıldı.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okulların hijyen ve toplum sağlığına azami özen göstermelerinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Öğrencilerimizin temizlik ve hijyen kurallarını yaparak, yaşayarak öğrenmeleri kalıcı ve etkili olacaktır. Tüm okullarımızın kurallara dikkatle uymaları ve topluma örnek olmaları hepimiz için son derece mühim. Önümüzdeki dönemlerde Okulum Temiz Projesi ile komisyonlarımız okullarımızda incelemelerine devam edecek ve biz temiz okullarımızı belge, sertifikalar vermeye devam edeceğiz. Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu okul projelerinde belge, sertifika ve bayrak alan okullarımızı tebrik ediyorum.” dedi.
Tören Okul Müdürlerine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın belge, sertifika ve bayrakları teslim edip hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.