Bey Petrol’de akaryakıt satışları başladı

Bey Petrolcülük Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’nda çevre düzenleme çalışmaları devam ederken, akaryakıt satışları dün itibariyle başladı. Bey Petrolcülük A.Ş. ortaklarından Mehmet Yeğen, Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’nda dün itibariyle satışları başlattıklarını belirtirken, indirimli satışlarla müşterilerine merhaba demenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aslen Afyonkarahisar Şuhutlu olan Yeğen 'Şirketimizin 15’inci istasyonunu Afyonkarahisar’a açtık. Memleketimize güzel hizmetler sunmak için elimizden geleni yapacağız' [&hellip]

Bey Petrolcülük Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’nda çevre düzenleme çalışmaları devam ederken, akaryakıt satışları dün itibariyle başladı. Bey Petrolcülük A.Ş. ortaklarından Mehmet Yeğen, Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’nda dün itibariyle satışları başlattıklarını belirtirken, indirimli satışlarla müşterilerine merhaba demenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aslen Afyonkarahisar Şuhutlu olan Yeğen; “Şirketimizin 15’inci istasyonunu Afyonkarahisar’a açtık. Memleketimize güzel hizmetler sunmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
İNDİRİMLİ AKARYAKIT SATIŞLARI BAŞLADI
Diğer istasyonlarında da çeşitli indirimler yaptıklarını belirten Yeğen; “Dün itibariyle başlayan akaryakıt satışlarımızda, müşterilerimiz benzinin litresini 3,99 TL’den, motorinin litre fiyatını 3,25 TL’den ve LPG’nin litre fiyatı ise 1,93 TL’den alabiliyor. Ayrıca akaryakıt alan müşterilerimize binek araçlarına 5 TL, kamyonet ve jip tarzı araçlarına 10 TL ve minibüslere 15 TL’ye yıkama hizmetimiz de başladı” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bey Petrolcülük A.Ş. ortaklarından Mehmet Yeğen ve Akdeniz Bölgesi Saha Müdürü Serdar Bilgici, dün akaryakıt satışına başlayan istasyonda birlikte incelemeler yaptılar. 

Bakmadan Geçme