• Haberler
  • Genel
  • Beşir Derneği’nden Kocatepe’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Beşir Derneği’nden Kocatepe’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Beşir Derneği İl Temsilcisi Şaban Korkmaz ve beraberindeki dernek gönüllüleri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti Hayırseverlerin destekleri ile ihtiyaç sahibi aileleri yerinde tespit ederek gerekli yardım çalışmalarını sürdüren Beşir Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Suriyeli ve Iraklı mültecilerin de durumlarını tespit ederek yardım çalışmalarını sürdürüyor. Beşir Derneği İl Temsilcisi Şaban Korkmaz, Dernek gönüllüleri Ahmet Nuri Kökten ve Selami [&hellip]

Beşir Derneği'nden Kocatepe'ye ziyaret

Beşir Derneği İl Temsilcisi Şaban Korkmaz ve beraberindeki dernek gönüllüleri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

Hayırseverlerin destekleri ile ihtiyaç sahibi aileleri yerinde tespit ederek gerekli yardım çalışmalarını sürdüren Beşir Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Suriyeli ve Iraklı mültecilerin de durumlarını tespit ederek yardım çalışmalarını sürdürüyor. Beşir Derneği İl Temsilcisi Şaban Korkmaz, Dernek gönüllüleri Ahmet Nuri Kökten ve Selami Kökten gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
237 TEMSİLCİLİK VAR
Yardım faaliyetlerini hayırseverlerin desteği ile aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade eden Dernek İl Temsilcisi Şaban Korkmaz, “Türkiye’de il ve ilçelerde toplam 237 temsilciliğimiz var. Ayrıca 55 Müslüman ülkede faaliyet gösteren UKBA ile de ortaklaşa çalışıyoruz. Son olarak Ermenek’te meydana gelen maden kazasında gönüllülerimizden Ahmet Nuri Kökten arkadaşımız, gönüllü olarak yardıma gitti. Bir hafta kadar orada hayırseverlerin verdiği gıda yardımlarına aracılık ettik. Dernek binamızda da eğitim öğretim sezonunun başlamasından bu yana köylerden ve ilçelerden gelen 30 öğrenciye öğle yemeği veriyoruz. Eğitim öğretim sezonu sonuna kadar bu devam edecek. Öğleden sonra da 25 aileye derneğimizde 3 öğünlük yemek kaplarına konarak yardımda bulunuluyor. İhtiyaç sahiplerine verdiğimiz yemeklerde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Semerkand Vakıf Başkanı Mahmut Emin Birliktir’in destekleri çok büyük. Ayrıca hayırsever iş adamlarının verdiği gıda maddeleriyle de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde dernek olarak Huzurevi ziyaretimiz oldu. Belediye Başkanımız ile birlikte kandil simidi dağıtarak yaşlılarımızın hem gönlünü hem de dualarını aldık. Geçtiğimiz hafta hayırseverlerin yardımı ile 36 ilkokul öğrencisine mont ve bot yardımımız oldu.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme