Beşir Derneği üyeleri Van için kan verdi

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi depremle yıkılan Van'ın yaralarınısarmak için kan bağış kampanyası düzenledi Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Kızılay'ın işbirliğinde Anıt Park önünde gerçekleştirilen kan bağış kampanyası gençlerden büyük ilgi gördü. Şube Başkanı Ramiz Başpınar, Beşir Derneği'nin yurtiçi ve yurtdışındaki temsilcilikleri olan, yurtiçi yurtdışı fark etmeksizin tüm afetzedelerin yanında olduğunu söyledi. Derneğin şimdi de Van [&hellip]

Beşir Derneği üyeleri Van için kan verdi

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi depremle yıkılan Van’ın yaralarınısarmak için kan bağış kampanyası düzenledi

Beşir Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Kızılay’ın işbirliğinde Anıt Park önünde gerçekleştirilen kan bağış kampanyası gençlerden büyük ilgi gördü. Şube Başkanı Ramiz Başpınar, Beşir Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışındaki temsilcilikleri olan, yurtiçi yurtdışı fark etmeksizin tüm afetzedelerin yanında olduğunu söyledi. Derneğin şimdi de Van için harekete geçtiğini ifade eden Başpınar, bölgedeki ihtiyaçlardan birisinin kan olduğunu ve bu eksikliği bir nebzede olsa gidermek için bağış kampanyası düzenlediklerini kaydetti.
Bu gibi derneklerin faaliyetlerini yürütmesinin önemli göründüğünü söyleyen Başpınar, Somali’de, Endonazya’da faaliyetlerinin devam ettiğini ve aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi. Beşir Derneği’nin her üyesinin canla başla çalıştığını ve insanlığa yardımcı olmaya çalıştığını belirten Başpınar, büyük afetlerin verdiği yıkımın birlik ve beraberlik içinde bertaraf edilebileceğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme