Beşir Derneği ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Afyonkarahisar Beşir Derneği Temsilcisi Nuri Yıldırm, 'Bu soğuk kış ayında Rabbim bize böyle bir proje böyle bir yardımlaşma nasip etti. İhtiyaç sahiplerinin mutluluğu, samimiyeti her şeye bedel, çok mutlu olduk. Rabbim nasip ederse daha çok sosyal sorumluluk projeleriyle yardımlaşmalarımızı arttıracağız. Bu sosyal sorumluluk projesine destek veren, yardımseverlere ve emeği geçen herkese Afyonkarahisar Beşir Derneği olarak [&hellip]

Afyonkarahisar Beşir Derneği Temsilcisi Nuri Yıldırm, “Bu soğuk kış ayında Rabbim bize böyle bir proje böyle bir yardımlaşma nasip etti. İhtiyaç sahiplerinin mutluluğu, samimiyeti her şeye bedel, çok mutlu olduk. Rabbim nasip ederse daha çok sosyal sorumluluk projeleriyle yardımlaşmalarımızı arttıracağız. Bu sosyal sorumluluk projesine destek veren, yardımseverlere ve emeği geçen herkese Afyonkarahisar Beşir Derneği olarak çok teşekkür ederiz.” dedi.
“Beşir Derneği Yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine sizin adınıza ulaştırıyor” diyen Yıldırım, “Yardım ettiğiniz her bir yürek size içten dua ediyor. Çalışmalarımızı Türkiye’nin 81 ilinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının, yetimlerin yüzlerini güldürmeyi amaçlamaktadır. Bir ihtiyaç sahibi gülerse, kış bahar olur dedik çalışmalarımızı başlatarak bir tır dolusu gıda malzemelerini İnsani yardım konvoyu olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Reyhanlı’da Bulunan Beşir Derneği aş evi ve ekmek fırınımıza uğurladık siz de bir veya birkaç ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebilirsiniz. Kampanyamıza destek vererek farkındalık oluşturabilirsiniz.” diye konuştu.
Uğurlama Törenine katılan Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Şahin ise, “İyilik yapmak çevremizdeki insanlara veya diğer canlılara yardım etmek, onları mutlu etmektir, diyerek soğuk hava şartlarına aldırmadan yollara düşüp bir şeyler yapmanın gayreti ve çabası içine girdik İyilik yaparak sadece çevremizdekilere yardım etmeyiz, Kendimizde bundan faydalanırız. Yaptığımız iyilikle başkalarını mutlu ederiz ve onların mutluluğunu görünce bizde mutlu oluruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme