Beşinci kongre 2071’e ulaşma kaynağı

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, 12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan 5. büyük olağan kongrenin 2071 yılı hedefine selametle ulaşma kaynağı olacağını kaydetti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven tarafından basın toplantısı düzenlendi. “DÜŞMAN NAMERT ÇIKTI”Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca mevkiinde şehit düşen askerlere ve bugüne kadar [&hellip]

Beşinci kongre 2071'e ulaşma kaynağı

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, 12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan
5. büyük olağan kongrenin 2071 yılı hedefine selametle ulaşma kaynağı olacağını kaydetti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven tarafından basın toplantısı düzenlendi.
“DÜŞMAN
NAMERT ÇIKTI”
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca mevkiinde şehit düşen askerlere ve bugüne kadar şehit olan tüm askerlere Allah’ta rahmet dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, geride kalanlara sabr-ı cemil niyaz etti. Selçuklu devletinden itibaren Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti döneminde yöneticilerin her zaman hainlerle savaştığını belirten Yurdunuseven; “Bugüne kadar haince, düşmanca saldırılar eksik olmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bugüne kadar kalleşçe pusu kuran hainlerle mücadelesini yapmıştır. Bugünden sonra da inşallah yapmaya devam edecektir. Kesinlikle ve net olarak söylüyoruz ki; Bir tek terörist kalıncaya kadar mücadele sürece. Biz bugüne kadar hep mert düşman istedik. Karşımıza kalleş, hain ve pusu kuran düşman çıktı. Devletimiz bu hainlere, kalleşlere, pusu kuranlara karşı her zaman muktedirdir. Bu mücadele içinde olan silahlı kuvvetlerimizi Allah’a emanet ediyor, muvaffakiyet diliyoruz.” dedi.
“HER OLAY AK PARTİYİ GÜÇLENDİRDİ”
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, basın toplantısını AK Parti’nin 12 Eylül 2015 Cumartesi tarihinde yapılacak olan 5. olağan büyük kongresi hakkında bilgi vermek için düzenlediğini söyledi. Aziz Türk Milleti’Nin istiklal ve istikbali için vereceği tarihi bir kararın arifesinde olunduğunu belirten Yurdunuseven; “AK Parti ve AK Partililer, 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdi. 14 Yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler, kritik zamanlar oldu. Bu kritik eşkilerin her biri vakarla, asğduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. Kurucu Liderimiz R. Tayyip Erdoğan’ın, 2002 seçimlerinde sokulmamasından başlayan ve sonrasında AK Parti’yi siyasetin karanlık dehlizlerinde bırakmayı hedef alan tüm senaryolar zaman içinde birer bire çöktü. AK Parti ve AK Parti kadroları bu zaman diliminde yaşanan her bir olaydan güçlenerek çıkmakla kalmadı, milletimizle olan bağını daha da sıklaştırdı.” diye konuştu.
KONGRE ÖNEMLİ KAYNAK
AK Parti mücadelesini ve bu mücadelenin neferlerini tüm dünyanın 14 yıl boyunca büyük bir hayranlık, ilgi ve takdirle izlediğini söyleyen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, partisinde ki nöbet değişiminin Kurucu Lider R. Tayyip Erdoğan’ın ilk kez halk oyu ile Cumhurbaşkanı seçilmesi ile gerçekleştiğini söyledi. Yurdunuseven; “AK Parti milletin partisidir. Bugün üzerinde ısrarla konuşan siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın kaynağı, özgüvenle attığımız tüm adımların kaynağı hep tek başına iktidar olmuştur. Beşinci olağan büyük kongremiz Türkiye’nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluluklara ara vermeden tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, 1 Kasım da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, kardeşliğimize ve halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz 2023, 2053 ve 2071’e selametle ulaşma kaynağımız olacaktır.” şeklinde konuştu. Toplantıda; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel ve partililer hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme