• Haberler
  • Genel
  • Besin güvenliği ve kişisel hijyen anlatıldı

Besin güvenliği ve kişisel hijyen anlatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ile NG Güral Afyon Otel işbirliğinde düzenlenen Sosyal Gelişim seminerleri devam ediyor Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen seminerde bu kez de besin güvenliği ve kişisel hijyen hakkında bilgi verildi. Güral Otel çalışanı Gıda Teknikeri Sevgi Erdem, seminer süresince güvenli besin alımı, kontrolü ve tüketimi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği, kişisel hijyenin nasıl sağlanacağı [&hellip]

Besin güvenliği ve kişisel hijyen anlatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ile NG Güral Afyon Otel işbirliğinde düzenlenen Sosyal Gelişim seminerleri devam ediyor

Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen seminerde bu kez de besin güvenliği ve kişisel hijyen hakkında bilgi verildi.
Güral Otel çalışanı Gıda Teknikeri Sevgi Erdem, seminer süresince güvenli besin alımı, kontrolü ve tüketimi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği, kişisel hijyenin nasıl sağlanacağı ve tarladan, çatala en ufak çiğ besinin nasıl yıkanması temizlenmesi ve şarküteri ürünlerinin nasıl tüketilmesi gerektiği hakkındaki konulara değindi.
Gıda Teknikeri Sevgi Erdem, “Gerekli eğitimleri kendi bünyemizde otel çalışanlarımıza veriyoruz. Halkımızı bilinçlendirmek amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi ve NG Güral Afyon Otel işbirliğiyle 5 gün boyunca halkımızı bilgilendirmek için seminerlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme